Skip to content

De Stedelijke Harmonie viert ‘Antoniusdag’ en trakteert Weerter publiek op een optreden

Redactie
1 juni 2022 | 13:00

Advertentie

Op 4 juni as. viert De Stedelijke Harmonie St. Antonius uit Weert voor het eerst een Antoniusdag. Hiermee halen ze een aantal activiteiten van de afgelopen Coronaperiode in. Het wordt voor de leden, partners én vrijwilligers van de vereniging een gezellige dag. De jubilarissen van de afgelopen jaren worden gefêteerd en de leden gaan een leuke activiteit in de binnenstad doen.

De Stedelijke Harmonie Weert

Maar De Stedelijke zou De Stedelijke niet zijn als ze tijdens zo’n dag niet ook het Weerter publiek wil laten genieten van hun muziek. Tussen 15.00 en 16.00 uur zullen zij een concert verzorgen op het Bassin, op het terras bij de Wertha Brewpub. Er zal een afwisselend repertoire gespeeld worden met daarbij de altijd humorvolle presentatie van dirigent Tjeu Snoek. Daar is iedereen van harte bij uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

Aan het begin van het concert wordt een “Stedelijk” biertje gepresenteerd, dat ze in samenwerking met de Wertha Brewpub hebben gebrouwen. Dat biertje is die dag van de tap te bestellen en kan natuurlijk ook mee naar huis genomen worden in blikjes. Om 17.00 uur zal een bekende Weerter buuttereedner ook nog een optreden verzorgen. Dus meteen naar huis na het concert is niet nodig!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie