Skip to content

‘Bouw mee aan fase 2’ van woongebied Tiskeswej

Redactie
8 juni 2022 | 12:00

Advertentie

Op donderdag 23 juni vindt in gemeenschapshuis Reigershorst een informatiebijeenkomst plaats over fase 2 van woongebied Tiskeswej. De avond is opgesplitst in een open inloop en een interactieve workshop voor inwoners die hebben aangegeven actief mee te willen werken aan de uitwerking van het woonprogramma.

Tiskeswej

Er is een grote vraag naar woningen in Nederland. Ook in Nederweert is dat zo. Eén van de nieuwe projecten, is het ontwikkelen van fase 2 van woonwijk Tiskeswej aan de rand van de kern Nederweert-Eind.

Open inloop van 17.00 tot 19.00 uur
Eind vorig jaar en aan het begin van 2022 werd er een enquête gehouden door de gemeente, bedoeld om tot een gedragen woningbouwplan te komen voor fase 2 van de locatie Tiskeswej. De vragenlijst werd meer dan 300 keer ingevuld. De resultaten zijn verwerkt in een aantal stedenbouwkundige varianten. Deze worden op donderdag 23 juni in gemeenschapshuis Reigershorst gepresenteerd. Iedereen die geïnteresseerd is, kan binnenlopen tussen 17.00 en 19.00 uur. Medewerkers van bureau ViForis en de gemeente zijn aanwezig om uitleg te geven over de varianten, vragen te beantwoorden en om reacties op te halen.

Interactieve workshop om 19.30 uur
Om 19.30 uur start een interactieve workshop met inwoners die hebben aangegeven nauw betrokken te willen blijven bij de uitwerking van het woningbouwplan. Zij ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging voor de bijeenkomst. De informatie van beide sessies moet leiden tot een definitief stedenbouwkundig ontwerp. Na de bijeenkomst worden de varianten gepubliceerd samen met een verslag van de avond op www.nederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie