Skip to content

Uniek | informatiezuilen schutters imago onthuld door Daniels Traprenovatie

Redactie
12 juni 2022 | 11:51

Advertentie

Zondagmorgen werd in het schutterslokaal van schutterij St Willibrordus in de Meijel de eerste, van in totaal acht, ‘OLS informatiezuil‘ onthult. Het bedrijf Daniels Traprenovatie uit Meijel, hoofdsponsor van het OLS-evenement in Meijel doet meer dan alleen het OLS financieel ondersteunen.

Informatiezuilen schutters imago onthuld

Een evenement van formaat waar je U tegen zegt: Het Oud Limburgs Schuttersfeest ook wel “d’n Ouwe Limburger” genoemd is een begrip in Limburg en Vlaanderen: Met zo’n 150 deelnemende schutterijen, tienduizenden bezoekers uit binnen – en buitenland, de historische optocht, de schietwedstrijden, de organisatie van het Kinjer OLS en al het feestgedruis er omheen. Het is niet voor niks dat deze ‘hoogmis van de Limburgse volkscultuur’ in Nederland en Vlaanderen de status van nationaal immaterieel erfgoed heeft verworven. En dit alles mogelijk gemaakt door de inzet van 1500 vrijwilligers en talloze sponsoren.

Meijelse wortels
Toen in juli 2019 onze “eigen” Meijelse schutterij Sint Willibrordus het Oud Limburgs Schuttersfeest won, was Meijel aan zet voor de organisatie. Als Meijels bedrijf van de broers Jeroen en Ronald Daniels vonden we het bijna vanzelfsprekend dat we aan het welslagen van dit grandioze festijn een bijdrage moesten leveren. Uit de eerste oriënterende gesprekken bleek al snel dat we met de organisatie op een lijn zaten en besloten we om trotse hoofdsponsor te worden.

Eén grote familie
Er zijn immers de nodige overeenkomsten tussen Daniels Traprenovatie en de organisatoren van de Meijelse schutterij Sint Willibrordus. Beiden zijn jong, uitdagend, fris, eigentijds, een tikkeltje eigenwijs én met een gemeenschappelijk “werkgebied” in Nederland en België. Werkplezier, vriendschap en verbroedering maken dat Daniels Traprenovatie net als Schutterij Sint Willibrordus als het ware één grote familie is.

Recht doen aan waar het echt om gaat
Omdat we de dingen graag net even anders doen, besloten we het met ons sponsorschap dan ook over een andere boeg te gooien. Geen vlaggen en banners, waarin ons bedrijf centraal straat, maar een vorm die recht doet aan de rijke traditie en historie van het Limburgse Schutterij-wezen. Samen met historicus Luc Wolters, verbonden aan het Limburgs Schutterijmuseum in Steyl, hebben we verhalen opgetekend uit de geschiedenis van de Limburgse schutterijen. Deze verhalen zijn op informatiezuilen geëxposeerd die op diverse plekken op het feestterrein staan opgesteld. Op deze manier dragen we als hoofdsponsor op onze manier bij aan waar het echt om gaat: het Oud Limburgs Schuttersfeest en zijn rijke traditie. Dat we daar als Meijels bedrijf een steentje aan mogen bijdragen, daar zijn we natuurlijk ongelooflijk trots op!

Daniels Traprenovatie
Officieel bestaat het bedrijf van de broers Ronald en Jeroen Daniels sinds 2006. Daaraan vooraf ging een gedegen vakopleiding voor timmerman en interieurbouwer én een vader die de beide broers van jongs af aan de fijne finesses van het timmervak heeft bijgebracht. Het resultaat: oprechte betrokkenheid en liefde voor een prachtig vakgebied. Die betrokkenheid maakt Daniels Traprenovatie bijzonder en net even anders: Vertrouwen, vakmanschap en vakwerk zijn de kernwaarden van het bedrijf. Kwaliteit in plaats van kwantiteit en zin en plezier in het dagelijkse werk staan daarbij centraal, met als hoogste goed: een goed product, tevreden collega’s en uiteraard tevreden klanten.

Inmiddels is Daniels Traprenovatie uitgegroeid tot een bedrijf van formaat: met vakbekwame collega’s en met een royale klantenportefeuille verspreid over heel Nederland en België. Het succes van het bedrijf bleef niet onopgemerkt: In 2017 ontving Daniels Traprenovatie de ondernemersprijs van de gemeente Peel en Maas. Een citaat uit het juryrapport spreekt boekdelen: ‘…Verfrissend is de focus op een basis van vertrouwen welke wordt gecreëerd door de persoonlijke, transparante en vakkundige aanpak. Geen poespas, maar een sterk stukje communicatie van mens tot mens…’.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie