Skip to content

Lekker bezig Nederweert: verduurzamen dankzij samenaankoop zonnepanelen

Redactie
27 juni 2022 | 14:00

Advertentie

Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel tien jaar geleden een klein zonnepanelenbedrijf in de schuur van zijn ouders. Wat volgde was een opmars die de schuur al snel te klein maakte. Sterker nog, twee verhuizingen later is Solar Concept nog steeds één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het blijven innoveren en verbreden van de horizon opent voor Solar Concept nu ook de deuren in Limburg. Een jaar geleden opende Solar Concept een vestiging in Nederweert, waarvandaan zowel particuliere als zakelijke projecten gerund zullen worden. Benieuwd wat Solar Concept in het prachtige Zuiden wil realiseren en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

De missie van Solar Concept is helder volgens Twan. “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we daarbij altijd naar het beste totaalconcept voor de klant.” Dit wil niet direct zeggen dat het gaat om de beste prijs of kwaliteit, maar de beste verhouding tussen deze twee aspecten. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt in zijn soort is het gehele traject wat Solar Concept in huis heeft. “Van aanvraag en advies, verkoop en voorbereiding, tot de installatie en bijbehorende service achteraf. Alles zit bij ons onder één dak.” Alle werkzaamheden binnen het bedrijf worden uitgevoerd door lokale mensen. “Dit houdt de onderlinge lijntjes kort en zorgt voor een vertrouwd gevoel bij de klant.”

Solar Concept

Lekker bezig Nederweert!
Met de vestiging in Nederweert draagt Solar Concept er graag aan bij de gemeente nog duurzamer te maken. Dit doen ze door middel van de samenaankoop zonnepanelen, waarvoor alle inwoners van gemeente Nederweert zich tot 18 juli kunnen aanmelden. Wie zich aansluit kan rekenen op de scherpste prijs voor zonnepanelen. Doordat Solar Concept collectief inkoopt kan het totaalconcept voor een uiterst voordelige prijs worden aangeboden. Geïnteresseerd? Dan kun je vanuit de vestiging Nederweert rekenen op deskundig advies op maat van Marcel Reijnen, die na meer dan vijftien jaar ervaring opdoen in de zonnepanelenbranche is neergestreken in zijn eigen regio. “Toen ik vijftien jaar geleden begon was de sector nog niet zo bekend in Nederland, dat is gelukkig compleet anders nu.” Marcel is blij particulieren uit zijn eigen regio te kunnen helpen met verduurzamen. “De klanten kunnen altijd bij mij terecht, uiteraard ook in het dialect!” 

Zonnepanelen? Juist nu!

De samenaankoop zonnepanelen vormt een voordelige, maar vooral ook besparende oplossing. Interessant, zeker gezien de huidige situatie omtrent de energieprijzen. Welke door diverse oorzaken de afgelopen periode stevig toenamen. Juist om die reden is vandaag de dag een perfect moment om over te schakelen op zonnepanelen. Het klinkt misschien logisch, maar door zelf energie op te wekken bespaar je flink in het externe energieverbruik en dus ook in de kosten. Ideaal nu de energieprijs de pan uit rijst en de overstap van gas naar elektrisch noodzakelijk wordt. Daarbij staat nu ook nog de zonrijke zomer weer voor de deur. Een extra mooie meevaller is het verlengen van de salderingsregeling, waardoor niet gebruikte zelfopgewekte zonne-energie voor 100% wordt vergoed door je energiemaatschappij tot zeker 2025. Meer hierover lees je op de website.

Samen duurzaam

Samen met een aantal andere gemeenten heeft de gemeente Nederweert de Regionale Energiestrategie (RES) in het leven geroepen. Hierin staat beschreven wat hun plannen zijn en hoe en wanneer deze gerealiseerd gaan worden. Om dit tot stand te kunnen brengen, worden diverse regelingen getroffen waardoor inwoners van de gemeente Nederweert niet (direct) alles zelf hoeven te financieren bij de aanschaf van zonnepanelen. Meer informatie hierover vind je op de website. Op deze website kun je jezelf eveneens aanmelden voor de samenaankoop van zonnepanelen en nog belangrijker: vrijblijvend checken hoeveel jij kunt besparen op je energierekening. Twijfel je nog? Solar Concept komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend een persoonlijk aanbod op maat!

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! Ga jij ook voor de +? Meld je dan aan voor de samenaankoop zonnepanelen of neem een kijkje op www.solarconcept.nl voor meer informatie en maak kennis met ons team.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie