Skip to content

Gevonden voorwerpen | Strategisch geplaatste geluidsinstallaties op zandweggetjes

Redactie
12 juli 2022 | 9:59

Advertentie

Alternatief plan voor het verdwijnen van de jubelende zang van veldleeuweriken en nachtegalen uit het buitengebied. Strategisch geplaatste geluidsinstallaties op zandweggetjes. Kruisvennendijk Ospel.

Gevonden voorwerpen

In de rubriek ‘Gevonden Voorwerpen’ op Nederweert24 besteden we aandacht aan voorwerpen die mensen zijn ‘verloren’ in ons mooie buitengebied.

Gevonden voorwerpen in Nederweert

[latest-selected-content ver=”2″ limit=”200″ display=”title,date” titletag=”h3″ url=”yes_blank” date_limit=”1″ date_start=”0″ image=”home-middle” elements=”26″ color_title=”#ffffff” css=”three-columns as-overlay hover-zoom content-center dark” type=”post” status=”publish” tag=”gevonden-voorwerpen-1″ orderby=”dateD”]

Advertentie

3 Reacties

  1. Die is vast een onafhankelijke geluidsmeting aan het doen!

  2. Ik denk , dat het nog veel meer wordt . Hier hangen zakken al anderhalve week aan de lantaarnpaal. Waar ga je dadelijk met je huisvuil naar toe ? Zakken die duur zijn, waar is Nederweert in godsnaam mee bezig. Wat is er mis met de kliko? Als het volgende week boven de 30 graden wordt zal het in menige garage , opberghok , heerlijk gaan stinken., dus ik denk dat mensen hun afval gaan dumpen . De VVD zou zich inzetten tegen de zakken , maar volgens mij was dat een verkiezingsstunt. En alweer wordt er niet naar burgers geluisterd ,maar naar hun eigen ego, wat ze denken dat goed is voor de burgers zonder een peiling onder de burgers van Nederweert wat die er van vinden. .Het wordt tijd dat ze een huis aan huis peiling houden ,wat ze van die zakken vinden. En er dan naar handelen.

  3. @Geweldig,toch, Ik kreeg bijna het idee dat je reactie onder het verkeerde artikel stond, maar de verwijzing is er. Even doorgaand op het probleem van de zakken: Waarom bewaar je de zakken niet in de kliko? Dan haal je ze de avond voor de ophaaldag eruit om ze aan de haak te hangen. Probleem opgelost volgens mij. De zakken zijn niet zozeer het probleem maar de manier hoe de mensen ermee omgaan. Je gewone afval leg je toch ook niet zomaar in de schuur of tuin? Daar koop je een vuilnisbak voor. Doe dat dan ook voor PMD of gebruik de duobak daarvoor. Ik heb jaren in een gemeente gewoond waar de zakken gebruikt werden en nooit heeft het problemen opgeleverd. Het is maar hoe je er zelf mee omgaat.
    @Nederweert24, geweldige reactie. En niet eens zo gek want op sommige plaatsen in Spanje gebruiken ze echt geluidsinstallaties om vogelgeluiden op een plein te krijgen. En wij maar zoeken om een glimp van de vogels op te vangen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie