Skip to content

Kennismaken met instrumenten leerlingen BS De Tweesprong

Redactie
17 juli 2022 | 13:00

Advertentie

Om de leerlingen van BS De Tweesprong kennis te laten maken met diverse muziekinstrumenten, verzorgde Harmonie Pro Musica i.s.m. RICK op vrijdag 15 juli een instrumentencarrousel. Deze vond plaats in de Reigershorst.

Miniconcert

Een ensemble van de harmonie opende de carrousel met een miniconcert. De muzikanten speelden twee stukken gezamenlijk. Alle kinderen genoten van Circle of life uit The Lion King en Blauwe dag van Suzan & Freek. De dwarsfluiten lieten horen hoe soepele vingers klinken, de trompet speelde een stukje uit Carnaval de Venice, de drummers speelden als een wervelwind op het drumstel, de fagot liet een mooie, warme klank horen in een fantasiestuk en de sax en de klarinet speelden liedjes van Disney. 

Daarna mochten alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8, verdeeld in drie groepen, de instrumenten uitproberen. Zo konden ze ervaren hoe het is om slagwerk, klarinet en koperinstrumenten (trompet, trombone en hoorn) te spelen. Het was duidelijk te horen dat Eind bruist van het muzikale talent!

Met dank aan alle deelnemende muzikanten!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over het bespelen van een muziekinstrument, of wil je graag een proefles volgen? Kijk dan op www.harmoniepromusica.nl of www.rickraakt.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie