Skip to content

KVW Nederweert zoekt vrijwilligers

Redactie
20 juli 2022 | 13:00

Advertentie

Dit jaar organiseert KVW Nederweert weer een super gezellige en actieve week voor kinderen in de gemeente. Het thema voor dit jaar is: ‘KVW BOUWT OP JOU’.

KVW 2022

De week komt in het teken te staan van sport, spel, samenwerking, vermaak en plezier. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er verschillende leuke dingen te doen.. Op woensdag wordt een springkussendag georganiseerd.

Deze week kunnen wij niet laten slagen zonder de hulp van vrijwilligers. We zijn opzoek naar vrijwilligers die ons willen komen helpen als spel of groepsleiding,” aldus de organisatie. Lijkt het je leuk om dit jaar te komen helpen tijdens de KVW-week, geef je dan op door middel van het inschrijfformulier via de website of stuur een mailtje naar kvwnederweert@gmail.com.

Samen helpen met een bekende is natuurlijk veel leuker, dus vraag je vriend/vriendin, nicht/neef, vader/moeder of tante/oom of zij ook willen komen helpen. Op welke dagen je kunt komen helpen, kan je zelf aangeven. Alle hulp is welkom, ook als je maar één dag kunt komen ondersteunen.

In die week wordt ook weer de avondwandelvierdaagse georganiseerd. Voor deze activiteit is de organisatie op zoek naar verkeersregelaars. Opgeven is mogelijk zoals hierboven vermeld. Opleiding hiervoor kan via KVW geregeld worden.

Kijk voor meer informatie op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie