Skip to content

Leveroy maakt zich klaar voor twee gezellige festivaldagen

Redactie
22 juli 2022 | 15:48

Advertentie

Het is op het moment van publiceren van dit artikel nog erg rustig in Leveroy, maar daar gaat over een paar uurtjes verandering in komen… Het Zomerfestijn en Outrageous staan op het punt van beginnen. De kaartjes zijn zo goed als uitverkocht, zo vertelt Nando Zwambag in bovenstaande video.

Outrageous en Zomerfestijn Leveroy

Er wordt op dit moment door tientallen vrijwilligers hard gewerkt om het terrein er tiptop uit te laten zien. De organisatie van het festival staat te popelen om iedereen na 2 jaar afwezigheid door corona weer te verwelkomen op het festivalterrein in Leveroy. Met namen als John Tana, Big Benny en René Karst op vrijdag en PartyZany, Mr. Belt & Wezol en Team Rush Hour op zaterdag belooft het weer één groot feest te worden.

Dit jaar heeft Zomerfestijn Leveroy drie stages. Naast de Mainstage waar onder andere John Tana te zien is zijn er nog twee andere stages. Op de Time Machine worden de hardere muziekstijlen gedraaid en op de Après Ski hoor je de grootste feestnummers. De Mainstage, Time Machine en Après Ski zijn ook tijdens Outrageous Festival op zaterdag geopend. Daarnaast is ook nog de Straal en HÔUSE WØRK stage geopend waar je Tech House & House kunt beluisteren. Naast de stages is er op vrijdag en zaterdag ook een speciaalbier bar geopend en is er een pleintje met foodtrucks op het terrein te vinden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42

Advertentie