Skip to content

Optreden zanggroep ‘Timeless’ op het Peelpodium

Redactie
31 augustus 2022 | 16:00

Advertentie

Op zondag 11 september kan je ‘tijdloos’ genieten bij buitencentrum De Pelen. Met om 13.30 uur en 15.00 uur optredens van Zanggroep Timeless in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

De Groote Peel

Tijdloze popsongs
Het Peelpodium bij buitencentrum De Pelen biedt muziek door en voor de Streek. Op zondag 11 september speelt en zingt Zanggroep Timeless uit Someren-Eind. Timeless bestaat uit 29 enthousiaste zangeressen en wordt geleid door dirigent Henk Baetsen uit Nederweert. Hun repertoire is divers, een mix van toen en nu, voornamelijk popsongs. Van Duncan Laurence tot Pink; alles komt voorbij. Veel van hun liedjes zijn regelmatig te horen op de radio want ze houden hun repertoire up to date.

De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Reserveren is niet mogelijk en vol = vol, dus wees op tijd! Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Voor meer informatie kijk je op de website.

Nog meer muziek op het Peelpodium
Het programma voor de komende weken is, zondag 18 september Young Forever, vrijdag 23 september (avondvoorstelling) Sakkerdju en op zondag 25 september Pinky Toe. De laatste voorstelling is op zondag 2 oktober met een optreden van Reintje & haar Voskes.

En dan naar buiten!
Het buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na een voorstelling kun je genieten van een wandeling in dit mooie natuurgebied. Er zijn drie uitgezette routes, waarvan één – van 2 kilometer – geschikt is voor rolstoelen. In het buitencentrum vind je een informatiebalie en een uitgebreide winkel met boeken, Streekproducten en souvenirs. Bij de Peelkiosk kun je terecht voor een hapje en drankje. Het buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel te Ospeldijk en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk je op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie