Skip to content

Uitbreiding bij Diplan Studio wegens groot succes

8 september 2022 | 14:30

Gezondheid en lekker in je vel zitten worden steeds belangrijker voor de mensen. Niets is zo fijn dan je lekker voelen. Vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Een goed gevoel over jezelf hebben en vol frisse energie aan de dagen beginnen.
Dit is waar ze bij Diplan Studio naar streven. Weer lekker in je vel zitten!

Diplan Studio

Maar dat lekker in je vel zitten, wat houdt dat nu eigenlijk in? Volgens Bianca en Truus van Diplan Studio kan dat voor ieder iets anders betekenen. De ene persoon is helemaal happy als het buikje wat dunner is, de ander is blij met strakke billen en benen. Ook heel fijn om niet meer moe te zijn of geen last meer te hebben van de schouders. Dat jurkje dat weer past of weer met je kinderen of kleinkinderen kunnen ravotten. Minder last van de overgang, kortom teveel om op te noemen.

Bij Diplan Studio zijn er diverse apparaten en methodes om weer lekker in je vel te zitten. De laatste nieuwe methode is de PowerFit. Een cabine waarin het 37 graden is en je oefeningen doet die gericht zijn op het gedeelte waar jij aan wil werken (denk aan een dunne buik, strakke billen, strakke armen, sterke rug, strakke benen). Deelnemers boeken schitterende resultaten. Wellicht heb je al mooie recensies en foto’s voorbij zien komen op facebook.

Vorig jaar is Diplan gestart met 1 PowerFit cabine. Een mega succes! De deelnemers zijn super enthousiast door de mooie resultaten. De cabine was steeds vaker volgeboekt dus heeft Diplan Studio een tweede PowerFit cabine aangeschaft.

Om dit te vieren heeft Diplan Studio een leuke aanbieding. Kijk op Facebook en de website welke acties dit zijn. Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Loop gerust eens binnen bij Diplan Studio en laat je informeren. Er worden daar ook proeflessen en advies gesprekken gegeven. Gratis en vrijblijvend.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Kom-met-je-kleuters-naar-de-kabouters-in-De-Groote-Peel-Marijke-Vaes-Schroen
Herfstfeest op het Kabouterpad
20 oktober 2024 | 19:00
Carnaval-confetti-feest-Depositphotos-KarepaStock
Koop snel je kaartje
20 oktober 2024 | 18:00
Rekenmachine-papier
Inzicht besparingen, regelingen en toeslagen
20 oktober 2024 | 17:00
2024_10_20-Eenzijdig-ongeval-op-A2-bij-Weert-31
Auto over de kop
20 oktober 2024 | 16:32

Advertentie