Skip to content

Open dag 17 september bij Kindercentrum Hummelhoeve in Nederweert

Redactie
12 september 2022 | 15:52

Advertentie

Bij Hummelhoeve in Nederweert zorgen we ervoor dat jij met een gerust hart naar je werk kunt. Gewoon, omdat je weet dat jouw kind in veilige handen is en zorgeloos kan spelen, ontdekken en leren. Zoals thuis!” zo vertelt Marlous enthousiast.

Kindercentrum Hummelhoeve

Na ruim 14 jaar hebben ze de huisstijl aangepast aan deze tijd. “Het resultaat vervult ons met trots“. Met een nieuwe website en een nieuw beeldmerk laten ze zien wie ze anno 2022 zijn. In het logo en de website, ontworpen door DRAWMORE, VIO design en de teksten door Bas Poell, zie je de groei die ze als Kindercentrum Hummelhoeve hebben doorgemaakt. Het straalt kwaliteit, rust, eerlijkheid en professionaliteit uit.

Het lieveheersbeestje staat voor geluk en voor het buitenleven. De handen symboliseren de bescherming en verzorging en de persoonlijke ontwikkeling die de kinderen bij Kindercentrum Hummelhoeve doormaken. Ze vertellen het verhaal dat ze zo graag willen uitdragen. ‘Geef me je hand, wij begeleiden jou.

Onze pedagogisch medewerkers begrijpen dat voor jouw zoon of dochter alleen het beste goed genoeg is. Lekker buiten spelen. Samen beleven. Gezond groeien. Een kinderopvang om van te dromen. Kijk naar het filmpje en je begrijpt wat we bedoelen. Zeg nou zelf: met dit paradijsje voor ogen wordt werken een stuk relaxter!”

Voel je thuis bij Kindercentrum Hummelhoeve
Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een kijkje nemen op de open dag, op zaterdag 17 september. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur staat de deur wagenwijd voor je open.

Meer informatie vind je op de nieuwe website www.hummelhoeve.nl.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie