Skip to content

Meedoen aan De Gezelligste Straat van Nederweert?

Redactie
14 september 2022 | 15:00

Advertentie

Tijdens Burendag, op zaterdag 24 september, kiest de gemeente voor de vijfde keer De Gezelligste Straat van Nederweert. Vorig jaar was de Toren in Nederweert de winnaar. Waar ligt die straat dit jaar? Doe mee! De winnaar krijgt de wisseltrofee, een mooi geldbedrag voor een activiteit in de straat en mag zich één jaar lang de gezelligste straat van Nederweert noemen. Aanmelden kan nog tot en met zondag 18 september!

Zelf invullen
Wethouder Carla Dieteren en burgemeester Op de Laak gaan samen met de leefbaarheidsregisseurs op stap langs alle aangemelde straten. Zij kiezen ook de winnaar uit. Bewoners kunnen bijvoorbeeld hun straat versieren, feestverlichting aanbrengen en/of hun tuintjes aanpassen. Iedereen mag het helemaal zelf invullen, maar het verhaal erbij is ook belangrijk. “Vooral initiatieven die het saamhorigheidsgevoel versterken, zijn zeer kansrijk,” aldus leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar.

Geldbedrag voor verbindende activiteit
Naast de wisseltrofee ontvangt de winnende straat een mooi geldbedrag van 350 euro. Daarmee kunnen buurtbewoners samen nog een keer een gezellige activiteit organiseren.

Aanmelden
Wil je meedoen met jouw straat? Meld je dan aan. Dat kan tot uiterlijk zondag 18 september door een mail te sturen naar Harold van der Haar, via h.vanderhaar@nederweert.nl. Vermeld in het bericht uiteraard om welke straat het gaat en geef een korte omschrijving van het plan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie