Skip to content

Halloween Event bij Scouting Keent-Moesel in Weert

Redactie
6 oktober 2022 | 19:00

Advertentie

J&M Eventmanagement organiseert een ‘Halloween Event’ voor verschillende leeftijdsgroepen op 29 en 30 oktober 2022 op het scoutingterrein van Scouting Keent-Moesel gelegen op de Altweerterkapelstraat 1 in Weert. Op de 29e zal dit voor kinderen van 6 t/m 14 jaar zijn en op de 30e voor kinderen van 15+.

Entree voor de spooktocht bedraagt €2,50 p.p. Voor de ouders/ verzorgers is de entree gratis!

Halloween Event

Op 29 oktober zijn er meerdere activiteiten voor de kinderen om aan mee te doen. Voor €7,50 koop je hiervoor een stempelkaart waarmee je langs alle activiteiten kunt. En aan het einde krijg je een leuke verassing! Let op: Graag alleen contante betalingen!

Het Halloween 15+ event zal plaatsvinden op 30 oktober van 19:00 t/m 22:00 uur op het scoutingterrein van Scouting Keent-Moesel gelegen op de Altweerterkapelstraat 1 te Weert. Entree voor de spooktocht bedraagt €5,00 p.p Verder kun je tegen een kleine vergoeding genieten van een hapje en een drankje. Let op: Graag alleen contante betalingen! Voor de echte waaghalzen onder ons: Probeer de speciale alcoholvrije Halloween punch!

Het terrein is helaas niet rolstoelvriendelijk en deelname aan de Halloween – route is op eigen risico. “Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel opgelopen tijdens dit event”, aldus de organisatie.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is niet nodig. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je deze stellen via jm_eventmanagement@outlook.com.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: J&M Eventmanagement, Scouting Keent-Moesel Weert & Mud Company

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie