Skip to content

Een zijdezachte haarvrije huid, wie wil dat niet?

Redactie
29 oktober 2022 | 10:00

Advertentie

Marly BrandsHaargroei in het gezicht is voor de meeste vrouwen zelfs een ware ramp. Marly voorziet je van een deskundig en persoonlijk advies. Voor jou kan ik met mijn langdurige ervaring én mijn topkwaliteit apparatuur exact bepalen welke methode of combinatie voor jou het meest geschikt is.

Zijdezachte haarvrije huid

Maak een einde aan de vaak langzame lastige en pijnlijke manieren van ontharen! Scheren, harsen, epileren en ontharing crèmes behoren tot het verleden door de ontharingsmethode met de Ellipse flitslichtbehandelingen.

Een einde aan (over)beharing voor M/V. Gegarandeerd!
Voor ontharing in het gelaat is vaak vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgverzekering. Maar ook voor permanente haarreductie van bijv. je rug of benen ben je bij mij aan het juiste adres.

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van permanente haarreductie, gekoppeld aan hoogwaardige apparatuur, zoals de Nordlys Ellipse van Dalton Medical, durf ik je bij een behandeltraject een haarreductie van 70 tot 90% te garanderen. Daarbij is slechts één keer in de zoveel jaar een nabehandeling nodig.

Kortom, wil jij ook een haarvrije zijdezachte huid? Aarzel dan niet langer en maak nu een afspraak voor een gratis intake en proefflits.

Met gezonde groet,
Marly

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie