Skip to content

St. Hubertusviering in Ospel, drijversstokken en jachthonden zijn welkom

7 november 2022 | 13:00

Voor het eerst sinds tientallen jaren vond er in 2021 weer een St. Hubertusviering met jachthoorblazers plaats in de R.K. kerk van Parochie O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen in Ospel. Ook dit jaar vindt er weer een viering plaats. Op 13 november is iedereen van harte welkom in de Ospelse kerk. De viering begint om 10.00 uur. Het bestuur van de Wild Beheer Eenheid Groote Peel hoopt je op deze dag welkom te mogen heten.

Pastoor Andre Koumans zal in deze viering voorgaan en de Jachthoornblazersgroep Midden-Limburg zal de H.Mis muzikaal opluisteren. Je wordt vriendelijk verzocht als jager / drijver “in het groen” te komen. Aan de drijvers wordt verzocht hun drijverstok mee te nemen. Ook de jachthonden zijn van harte welkom (mits zindelijk). Op het einde van de viering zal Pastoor Koumans het Hubertusbrood zegenen en zullen de jagers, drijvers, de drijverstokken, de honden en alle verdere aanwezigen de St. Hubertuszegen ontvangen.

Na afloop is er gelegenheid om buiten te genieten van een slotnummer door de jachthoornblazers. Aansluitend biedt ‘’De Groote Peel’’ alle aanwezigen een kop koffie en een hubertusbroodje aan en kan er nagepraat worden bij Vrienden van de Peel
aan Aerthijsplein Ospel. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Over WBE De Groote Peel
WBE De Groote Peel is opgericht in 1991 en is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer. In de WBE, die momenteel 28 leden telt, wordt samengewerkt door Jagersvereniging Sint Hubertus Ospel, jachtcombinatie Hendrix Ospel, jachtcombinatie Saes/van Gemert Budschop, jachtcombinatie Verheijen en jachtcombinatie van Bree.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie