Skip to content

Win een cadeaubon van Funky Hairstyling ter waarde van €25,-

Redactie
13 november 2022 | 12:00

Advertentie

Het is weer tijd voor de volgende quizvraag van de Boeren van Nederweert Quiz. Dit keer in samenwerking met Funky Hairstyling. Geef antwoord op onderstaande vraag en win een cadeaubon ter waarde van €25,-.

In hoeveel shampoos die Funky Hairstyling in de kapsalon gebruikt zitten een of meerdere producten door boeren geteeld of geproduceerd?

Boeren zorgen voor je eten en voor een mooi kapsel.
Wist je dat ook in haarverzorgingsmiddelen producten uit de agrarische sector verwerkt worden? Naast de meest bekende Ei shampoo wordt er ook suikerbiet gebruikt. Suikerbiet is een gewas dat op de Nederlandse akkers geteeld wordt om suiker van te maken. Tijdens de productie van suiker blijft betaïne over. Hier wordt schuimvormer en conditioneringsmiddel van gemaakt. Door het schuim kan vuil makkelijk uit het haar gespoeld worden en door het conditioneringsmiddel wordt je haar gladder en zal het dus minder snel klitten. Daarnaast geeft het een extra beschermlaagje. 

Quizvragen
Iedere twee maanden wordt er een quizvraag gepubliceerd op Nederweert24. Door op deze vraag te antwoorden maak je kans op een leuke prijs! Je hebt een week de tijd om het antwoord in te sturen. Daarna wordt het antwoord bekend gemaakt middels een persbericht. De prijswinnaar zal via de mail op de hoogte gesteld worden. 

Voor de organisatie van de quiz wordt samengewerkt met MKB-ondernemers uit de gemeente Nederweert. 

De prijs voor deze Quizvraag is een cadeaubon ter waarde van €25,- van Funky Hairstyling.

Vul hier je antwoord in!

Boeren van Nederweert
Bijna 30 lokale agrariërs bundelen sinds 2016 de krachten binnen de vereniging Boeren van Nederweert. Op de website vertellen de boeren wie zij zijn en wat er achter hun staldeuren gebeurt en belichten zij aan de hand van verschillende thema’s de waarde van de agrarische sector. En daar blijft het niet bij. Om tegenstellingen te overbruggen en dilemma’s in het buitengebied op te lossen, zoekt de vereniging actief de dialoog met de omgeving. Boeren en burgers naast elkaar. Ze hebben elkaar nodig. Samen maken ze de gemeente Nederweert, nu en in de toekomst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie