Skip to content

Bici Barista sluit op 24 december haar deuren, ‘We gaan onze passie achterna’

16 november 2022 | 10:40

Zes jaar geleden startten Patricia en Roy met hun mobiele koffiebar. Een grote droom kwam uit! Ze stonden op toffe festivals en diverse andere mooie locaties om voor de bezoekers heerlijke koffie te schenken.

Bici Barista

Drie jaar geleden openden ze de winkel in Nederweert waarmee ze een vaste locatie kregen. Hier kon je niet alleen terecht voor een goeie kop koffie en een lekker hapje maar ook voor de koffiebonen. Maar na drie jaar gaan Patricia en Roy hun passie achterna.

Helaas bleef er hierdoor minder tijd over voor waar ons hart écht ligt: op de mooiste locaties staan met onze mobiele koffiebar. Daarom hebben we besloten om onze winkel in Nederweert te sluiten per 24 december 2022 om 16.00 uur“, aldus Patricia en Roy.

Maar geen paniek! De koffiebonen zijn nog steeds te koop via de webshop. Op deze site kun je ook terecht voor de aanschaf en het onderhoud van koffieapparaten.

Wij willen alle gasten en leveranciers bedanken en we zien jullie graag terug op een van de evenementen waar we aanwezig zijn met onze mobiele koffiebar. We laten jullie via Instagram of Facebook weten waar je ons kunt vinden.

Advertentie

1 Reactie

  1. Enkele keren geweest een aardige zaak.
    Helaas later te vaak aan een gesloten deur gestaan.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie