Skip to content

Wisselend succes BDL/Martens Finance in dubbelprogramma NTTB Kadercompetitie

19 december 2022 | 10:14

Voor het vaandelteam van BDL/Martens Finance stonden de afgelopen dagen een uit- en thuiswedstrijd op het programma. Daarin behaalde het team in de uitwedstrijd tegen de BV Biljartacademie de maximale winst (0-9) en werd twee dagen later de thuiswedstrijd tegen Ricky’s Pub nipt verloren (4-5). BDL bezet na de 12e speelronde de vijfde plaats in poule 7 en behoudt nog kansen om in de top-3 ter eindigen.

BDL/Martens Finance

BV Biljartacademie (Sittard) – BDL/Martens Finance: 0-9
Alle kaderisten van BDL behaalde de volle winst uit hun partijen. Een bijzondere prestatie leverde Jan Kanters (BDL) door ook de extra partij (wegens ontbreken van kopman Johan Martens) winnend af te sluiten. In de eerste partij tegen Sittardenaar Roland Boelen (Biljartacademie) behaalde Jan Kanters (BDL) een gemiddelde van 10.833 en met 46 caramboles de hoogste serie van de avond. In de tweede partij kon Jan Kanters (BDL) het “goede gevoel en de juiste balans” vasthouden en versloeg hij zodoende Richel Lousberg (Biljartacademie) met 110 tegen 76 car. De BDL-ers Leo Kanters en Jos Kemmerling lieten het zoet van de overwinning nog beter smaken door met respectievelijke gemiddelden van 10,000 en 5,789 car. te winnen van Roger Vaassen en Daniel Vermeiren (Biljartacademie). Vanwege het hoogste teamgemiddelde werd ook het extra punt aan de zege-kar van BDL gebonden.

BDL/Martens Finance – Ricky’s Pub (Sittard): 4-5
Ditmaal was het alleen Leo Kanters die de goede vorm had, maar kon daarmee niet voorkomen dat de zege, inclusief het extra wedstrijdpunt, uiteindelijk naar Ricky’s Pub ging. Louis Pols (BDL) opende tegen Ludo Geraerts (Ricky’s Pub). Beide spelers lieten niet het beste van zichzelf zien. Daarvoor was het spel te matig. Geraerts (Ricky’s Pub) trok met 110 tegen 98 de overwinning naar zich toe. Ook Jos Kemmerling (BDL) bleek niet over een topvorm te beschikken maar haalde wel 2 wedstrijdpunten binnen. Met 110 tegen 94 car. was hij te sterk voor Nico Smeets (Ricky’s Pub). Tussenstand: 2-2. In de derde partij van de avond toonde Leo Kanters (BDL) zijn prima vorm door met 130 tegen 50 car. afgetekend te winnen van zijn tegenstander Harie Demandt. De laatste partij van de kopmannen was voor BDL een tegenvaller. Johan Martens (BDL) maakte kennis met de “grillen” van de biljartsport. Teveel ging zijn speelbal achterom of voorlangs waardoor hij geen grip op de wedstrijd kreeg. Han Kersten (Ricky’s Pub) had wel het goede ritme te pakken en won met een gemiddelde van 12.222 de slotpartij. Met klein verschil ging het extra punt mee naar Sittard. Eindstand: 4-5.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Kom-met-je-kleuters-naar-de-kabouters-in-De-Groote-Peel-Marijke-Vaes-Schroen
Herfstfeest op het Kabouterpad
20 oktober 2024 | 19:00
Carnaval-confetti-feest-Depositphotos-KarepaStock
Koop snel je kaartje
20 oktober 2024 | 18:00
Rekenmachine-papier
Inzicht besparingen, regelingen en toeslagen
20 oktober 2024 | 17:00
2024_10_20-Eenzijdig-ongeval-op-A2-bij-Weert-31
Auto over de kop
20 oktober 2024 | 16:32

Advertentie