Skip to content

IKC de Bongerd viert jaarlijkse kerstviering

Redactie
22 december 2022 | 20:40

Advertentie

Vandaag heeft IKC de Bongerd de jaarlijkse kerstviering gevierd. Dit jaar met een feestelijke kerstlunch in de groepen voor alle kinderen van de Bongerd, waar kinderen met hun ouders enorm hun best voor hebben gedaan. “Wat hebben we van al het lekkers genoten! Ouders, bedankt voor jullie hulp en inzet!“, aldus IKC de Bongerd.

IKC de Bongerd

‘s Middags hadden de kinderen vrij om even lekker te ontspannen, vóór de musical ‘Een feest van kleur’. Deze musical vond plaats in de Pinnenhof. Alle leerlingen en leerkrachten hebben op het podium gestaan.

‘Een feest van kleur.’
Ergens, ver weg van hier, is een land waar alles grijs is. Hoe het komt? Het antwoord is simpel. Ze hebben daar de kleuren nog niet ontdekt. Ze weten daar niet beter of de wereld bestaat uit wit, lichtgrijs, middengrijs, donkergrijs en zwart. En het is niet alleen een grijs land, het is ook een saai land. En een slaapverwekkend land. En ze gaan er vanuit, dat dit overal op de wereld zo is: grijs en saai. Maar dan komen de grijze kinderen in opstand. Ze willen verandering. Ze gaan naar de Koningin en eisen dat er iets gebeurt. De Koningin roept de ministerraad in vergadering bijeen en er rolt een voorstel uit. Het volk gaat in groepjes de wijde wereld in. Op zoek naar ‘iets anders’. En dat vinden ze.

Duizend kleuren, wat een feest, wij zijn heel erg dom geweest. Niet één enkel kleurtje, maar… alle kleuren door elkaar. Vrolijk als de regenboog, ‘t is een lust voor elk oog. Iedereen is welkom, ander kleurtje geen bezwaar!

Wat zijn we trots op onze leerlingen! Van groep 1 tot en met groep 8; ze hebben het fantastisch gedaan! Wij willen iedereen een vrolijk Kerstfeest wensen en een fantastisch, mooi, gelukkig 2023!”, IKC de Bongerd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie