Skip to content

Laat je zien met Hendrix Belettering & Reclameproducten

Redactie
18 januari 2023 | 16:00

Hendrix Belettering & Reclameproducten in Weert zorgt ervoor dat jouw organisatie echt zichtbaar wordt. In tijden zoals deze, met personeelskrapte, torenhoge prijzen en een onzekere markt, is zichtbaarheid een absolute must. Zien en gezien worden draagt bij aan het imago van een bedrijf en toont waar je als bedrijf voor staat.

Hendrix Belettering & Reclameproducten

Jack Hendrix (59), opgeleid in offsetdruk en reclametekenen, werkte onder andere als internationaal vrachtwagenchauffeur. Door de liefhebberij voor auto’s en belettering kwam hij in de racewereld terecht. Het een leidde tot het ander, tot hij in 2003 besloot als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, nu bijna 20 jaren geleden.

Zichtbaarheid buiten
Binnen Hendrix Belettering & Reclameproducten wordt een scala aan communicatiemiddelen ontworpen en geproduceerd om bedrijven, organisaties of verenigingen zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Van fullcolour prints, vlaggen en banieren tot opvallende lichtreclame, naambordjes, gevelbelettering of -prints, reclameborden of freesletters in geborsteld RVS of plaatmateriaal. Tot de externe zichtbaarheid behoort natuurlijk ook bedrijfskleding, autobelettering en carwrapping. Niets is Jacks team te gek. Zij denken graag met je mee om een ontwerp te maken dat past bij jouw organisatie en huisstijl.

Herkenbaarheid binnen
Daar moet de look & feel in de organisatie natuurlijk op aansluiten. Ook daar draait Hendrix Belettering & Reclameproducten de hand niet voor om. De huisstijl kan feilloos worden doorgevoerd in het interieur met wallwrap, doek of fotobehang. Kies voor een historische afbeelding van de oprichters van de organisatie, een actuele prent van het product of een verwijzing naar de dienstverlening. Het is allemaal mogelijk.

Onderdeel van de interne signing zijn de verwijsbordjes en aanduidingen van kantoorruimtes. Met folies kunnen deuren, balies en meubilair eenvoudig in de huisstijl worden meegenomen. Minder voor de hand liggend misschien, maar wel effectief zijn vloerstickers om (tijdelijk) een boodschap over te brengen. En lichtplafonds, waarmee een ruimte zonder daglicht toch een aangename sfeer gegeven kan worden. Kortom, mogelijkheden te over.

Wijd en zijd verspreid
Neem een kijkje op de website van dit bedrijf en ontdek voorbeelden van bekende locaties in de regio. Een winkelinterieur, gezondheidscentrum, cultuurcentrum, dansschool, kantoorinrichting, gemeentehuizen, sportcentra, foodindustrie, productiebedrijven, woonwinkels, beurspresentaties, horeca, sport, bouwbedrijven, transport, retail. De lijst organisaties waar Hendrix producten levert, is schier oneindig. Wijd en zijd vind je hun producten terug. Kun je je voorstellen hoe het Jack en zijn medewerkers vergaat als zij door Weert, Nederweert en de verre regio rijden. Her en der komen zij hun ontwerpen en producten tegen. Zoals bij Museum W. Ontdek het zelf!

Mooie opdrachten
En nu ook bij vliegvelden! Vanaf december 2022 gaat Jack aan de slag voor ASS international om de vliegvelden van Schiphol, Bremen, Charles de Gaulles, Dubai, Lissabon en Berlijn te voorzien van baanaanduidingen voor grond- en luchtpersoneel. Voorwaar een opdracht om trots op te zijn.

Een andere grote opdracht is die voor verfgroothandel Felix van der Putten. Voor 14 panden, van Tiel tot Maastricht, mag Jack de belettering verzorgen. Buiten en binnen. De opdrachtgever wilde de totale uitstraling vernieuwen. Een mega-opdracht noemt Jack het.

Uitdagingen
De opdrachten vliegen Jack dit jaar om de oren. Vaak aangereikt via contacten in de regio. Elkaar kennen en ondersteunen zijn hier de kernwoorden. Samen kom je verder. De orderportefeuille is voorlopig nog goed gevuld en uitdagend. Wat de toekomst brengen zal, is onzeker gezien de ontwikkelingen in Nederland en de wereld. Jack heeft echter al meermaals voor uitdagingen gestaan. In de 20 jaren dat zijn bedrijf bestaat, trotseerde hij bedrijfsbranden, personeelsverloop waardoor specialistische kennis uit zijn bedrijf vertrok, een economische crisis, corona en problemen met de gezondheid. Toch klimt hij er telkens weer bovenop. Door inventief te zijn (in coronatijd sprong hij razendsnel in op de behoefte aan transparante preventieschermen, waardoor hij veel klanten aan zich heeft weten te binden), maar ook door zich kwetsbaar op te stellen. Vooral dit laatste heeft hem door diverse organisatorische crises geholpen. Door juist uit te spreken wat de bottle neck is en met collega’s en bedrijfsondersteuners te brainstormen, ontstaan er inzichten en mogelijkheden voor innovatie. Immers, niemand kan het echt alleen. Jack liet zich bijstaan door twee collega-ondernemers en herformuleerde twee jaren geleden zijn bedrijfsstrategie. Daardoor realiseerde hij rust in het bedrijf en ontstonden er mogelijkheden voor groei.

Talent vóór cv
Het bedrijf paste ook het aannamebeleid aan met een grotere focus op werksfeer en betrokkenheid. Jack maakte dit visueel in kort filmpjes die hij onder andere op social media inzet. Personeelskrapte is hem momenteel vreemd, regelmatig ontvangt hij open sollicitaties. In plaats van op cv te selecteren, maakt hij op basis van enkele dagen betaalde inzet een keuze. Iemand hoeft niet uit de branche te zijn om fantastisch te kunnen functioneren binnen het bedrijf, is Jacks overtuiging. Het heeft zich bewezen. Het huidige team is een eenheid. Iedere medewerker voelt zich betrokken en verantwoordelijk. Dit uit zich in een kwalitatief hoogwaardig product. Aanvullend heeft hij een montageteam samengesteld dat zowel door hem als door zijn concollega’s kan worden ingezet daar waar nodig.

Topsport
Jack Hendrix is een gedreven ondernemer die met passie en doorzettingsvermogen aan en in zijn bedrijf werkt. Hij noemt het topsport. Hij ziet ernaar uit om de rol van topsporter te verruilen voor coach, tot hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en er iemand is die het stokje van hem wil overnemen. Tot die tijd werken hij en zijn team vol overgave aan geweldige opdrachten.

Wil je weten wat Hendrix Belettering & Reclameproducten voor jouw organisatie kan betekenen? Bel dan met Jack. Hij informeert je graag over de mogelijkheden.

Tekst: Francis Bruekers / Sparkle Tekst & Communicatie
Foto: Dion Zwartjens / Amber Uiterwijk Winkel / Glendi – Digital Solutions
Drukwerk: Drukkerij van Deursen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Huiskamerfestival-Weert-Johan-Horst-12
Maar liefst 43 muzikanten, in de 40 huiskamers
7 oktober 2024 | 18:00
Vollenbroek is gepensioneerd chemicus
7 oktober 2024 | 15:00
Michelinsterren Flavours en Marrees
”Wat een droom”
7 oktober 2024 | 13:34
Limburgse Paralympiërs feestelijk ontvangen op Provinciehuis
Ook Sam uit Ospel werd hartelijk ontvangen
7 oktober 2024 | 11:46

Advertentie