Skip to content

Start het nieuwe jaar met groene voornemens!

28 december 2022 | 14:00

In de periode rondom de jaarwisseling maken veel mensen goede voornemens. Voor wie meer wil bewegen en vaker naar buiten wil gaan biedt Staatsbosbeheer weer een divers programma met activiteiten in het Nationaal Park De Groote Peel. Zo is er op zondag 8 januari een ‘Groene Voornemenswandeling’, een excursie van ongeveer 7 kilometer waarbij beleving voorop staat.

De Groote Peel

Sta eens stil bij de natuur
Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023? Meer tijd voor jezelf, vaker bewegen en gezonder leven? Bewust genieten van de dingen om je heen? Maak dan eens vaker een wandeling in de natuur, want in de natuur kan je je inspannen en ontspannen tegelijk en kom je helemaal tot rust. Tijdens de Groene Voornemenswandeling in De Groote Peel, komen al die voornemens samen. Je ontdekt de mooiste plekjes en ervaart de stilte door te luisteren naar de natuur. Een wandeling die inspireert en motiveert om vaker er op uit te gaan.

De Groene Voornemenswandeling staat onder begeleiden van een Peelgids en start om 13.00 uur bij de balie van het buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. De route is 6-7 kilometer en duurt 2 – 2,5 uur. Deelname kost € 11,- per persoon, inclusief een drankje na afloop. Reserveren kan online via de website.

Buitencentrum De Pelen
Het buitencentrum de Pelen ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel, bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel. In de winkel van De Pelen zijn streekproducten, souvenirs en boeken te koop. In de Peelkiosk kan je terecht voor een hapje en een drankje. Het buitencentrum is in de Kerstvakantie elke dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Meer informatie via vind je op de website.

Foto: Marijke Vaes-Schroën

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie