Skip to content

Jeugd EHBO-cursus start woensdag 11 januari

Redactie
3 januari 2023 | 16:00

Advertentie

Je gaat volgend jaar van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en ’s avonds misschien nog sporten. Onderweg of op school kan er altijd wat gebeuren, want ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. Dan is het fijn om te weten wat je moet doen, want hulp is niet altijd direct aanwezig. Goede EHBO is heel belangrijk voor het slachtoffer, want hoe eerder je iets kunt doen hoe minder de gevolgen zijn voor het slachtoffer.

EHBO

EHBO Nederweert leert je graag de eerste handelingen op een praktische manier en geeft daarom ook dit jaar weer een EHBO-A cursus in Nederweert. Onderwerpen die in de cursus behandeld worden zijn o.a. bloedingen, flauwte, brandwonden, botbreuken en tekenbeten.
Ze besteden ook véél aandacht aan preventie, want voorkomen is beter dan genezen.

De cursus start op woensdag 11 januari 2023 en vindt plaats in Nederweert locatie “De Pinnenhof”. De cursus omvat 12 lessen en wordt gegeven van 19:00 tot 20:15 uur. De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. De cursus kost €20,- pp. en is inclusief cursusboek en verbandmateriaal voor in de les. Verder bieden ze je een oefensetje van verbanden aan, dat je tegen een kleine vergoeding van €5,- kunt kopen en waarmee je thuis kunt oefenen.

De cursus is bedoeld voor alle leerlingen van groep 8. Door de praktische insteek is het geen probleem als je dyslexie, ADHD etc. hebt. Laat het wel even weten, zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met Edwin en Simone Keersmaekers tel: 0495-525678 of via opleidingen@ehbonederweert.nl.

Aanmelden kan via de website van de EHBO. Na deze aanmelding ontvang je een bevestiging van je aanmelding

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie