Skip to content

Save the Date: Cultureel Lint in 2023 op zondag 25 juni

Redactie
5 januari 2023 | 13:00

Advertentie

Met trots kijkt de organisatie terug op een succesvolle elfde editie van Cultureel Lint, waarbij voor het eerst gekozen werd voor een festival in juni. Ook de twaalfde editie zal wegens groot succes voor de zomervakantie plaatsvinden en wel op koopzondag 25 juni 2023. Verenigingen, artiesten, koren en andere belangstellenden wordt opgeroepen de datum alvast te reserveren in de (jaar)agenda. Inschrijven voor deelname kan vanaf 1 maart a.s. via de website.

Cultureel Lint

Cultureel Lint is vanaf de eerste editie gepresenteerd als de Uitmarkt van Weert, georganiseerd door de drie professionele culturele instellingen Munttheater, RICK en Muziekcentrum De Bosuil. Vanaf dit jaar sluit Bibliocenter ook aan. Een breed aanbod aan culturele presentaties en optredens zorgt er voor dat bezoekers in aanraking komen met de diversiteit van het lokale aanbod, maar dat ook deelnemers kunnen genieten van zogenaamde kruisbestuiving en ontwikkeling van de eigen presentatie. En dat alles tijdens een gratis festival voor jong en oud op meer dan 30 locaties in Weert.

Cultureel Lint in juni
Voor de 2e keer zal het festival in juni plaatsvinden. Afgelopen jaar werd duidelijk dat de verschuiving van de datum (voorheen vond het festival eind september plaats), het voor veel deelnemers makkelijker maakt. Het biedt de kans te presenteren wat er in het lopende culturele seizoen geleerd, gerepeteerd en uitgevoerd is.

Dezelfde ingrediënten
Cultureel Lint blijft hét podium voor professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen die het publiek laten genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer. Vanaf begin maart is het voor eenieder die zich bezighoudt met cultuur mogelijk om zich als deelnemer aan te melden via de website van Cultureel Lint.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie