Skip to content

’t Mot geine musical waere

Redactie
6 januari 2023 | 20:00

Advertentie

Rogstaekers presenteren nieuwe reeks Boonte Aovendje en Boonte Femiêliemiddige:

’t Mot geine musical waere

Na 2 jaar afwezigheid presenteert Stadsvastelaovendjvereîniging de Rogstaekers dit jaar weer de Bonte Avonden en de Bonte Familiemiddagen in het Munttheater te Weert. Onder de titel “’t Mot geine musical waere” wordt de theaterzaal weer met een lach gevuld. Maandenlang wordt er al geschreven, gebouwd, gerepeteerd en geschilderd om het publiek weer onder te dompelen tijdens voorstellingen vol humor, muziek en vastelaovendj.

De start van de Bonte Avonden geldt in Weert al sinds jaar en dag als de officieuze aftrap van het nieuwe Vastelaovendjseizoen. Vorst Jasper van de Rogstaekers blikt vooruit: “De Vastelaovendj is weer ontwaakt en het feest dat we twee jaar hebben moeten missen is weer in aantocht. Het is fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme de vele vrijwilligers, spelers en muzikanten weer in de startblokken staan om onze bezoekers te gaan vermaken”. Colinda Vergouwen, directeur van het Munttheather vult aan, “we verheugen ons de Rogstaekers weer te mogen ontvangen in ons theather. De lach zal weer regeren!

Op zaterdag 21 januari vindt de Gala Bonte Avond plaats en aansluitend wordt het grootste geheim van Weert onthuld: de uitroeping van de 77ste Stadspreens van Weert. Deze uitroeping wordt live uitgezonden via WeertFM en de website van de Rogstaekers www.vvderogstaekers.nl. Aansluitend aan de Bonte Familiemiddag van zondag 22 januari zal de 71ste Jeugdpreens van Weert worden uitgeroepen. Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de website van het Munttheater.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie