Skip to content

Twan Stienen Clubkampioen Beugelen 2022

Redactie
9 januari 2023 | 11:32

Advertentie

In een gezellige sfeer is gisteren bij “Vrienden van de Peel” Twan Stienen clubkampioen geworden van de beugelclub. In een spannende finale was hij te sterk voor Anton van Deursen.

Beugelen

Nadat in december 2 voorrondes zijn gespeeld door de leden van de beugelclub Ospel, werden gisteren de kwart-, halve en de finale gespeeld. In de halve finale waren Twan en Anton te sterk voor respectievelijk Jan Jacobs en Joey Sonnemans. In de finale was het tactische spel van Twan op de cruciale momenten net iets beter dan dat van Anton. Twan besliste de wedstrijd met 26 – 30.

Beugelen is een tactisch balsport wat gespeeld wordt door jong en oud. In het ledenbestand van beugelclub Ospel varieert de leeftijd van 17 tot 94 jaar. De beugelsport wordt beoefend bij de mooie locatie van “Vrienden van de Peel” in Ospel. Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie. Deze wordt van september tot mei gespeeld met clubs uit midden-Limburg en omstreken. Op maandag- en donderdagmiddag en op donderdagavond wordt er geoefend op de beugelbaan bij “Vrienden van de Peel”. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen recreatief te komen beugelen. Wil je lid worden van deze mooie vereniging kun je contact opnemen met Peter van Hulsen (tel: 06 – 20 90 20 19).

Advertentie

2 Reacties

  1. Hoi hoi hoi
    TWAN
    Proficiat met het behaalde Club Kampioenschap
    Heel goed gedaan. Blijf zo doorgaan.
    En er lekker van genieten .

    Gr. Harry


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_01 Schutterij St Odilia Ospeldijk haalt oud ijzer op
Of breng het naar het Odiliahome
1 oktober 2024 | 15:00
Dusseldorf
De excursie is op 12 oktober
1 oktober 2024 | 13:00
Spectaculaire attractie niet meer open tijdens Weert kermis 1
Technische problemen
1 oktober 2024 | 12:30

Advertentie