Skip to content

The Ray-Stabbing Singers nodigen jou van harte uit

Redactie
12 januari 2023 | 12:00

Advertentie

De muzikale bijdrage tijdens de nachtmis in de Sint Jozefkerk te Keent was sfeervol en mooi. Vanuit het publiek kregen The Ray-Stabbing Singers leuke reacties. Het kerst repertoire is weer in de kast gezet. Inmiddels zijn ze gestart met het instuderen van het nieuwe repertoire waarmee ze 3 juni 2023 met hun eigen show gaan uitpakken op de planken van het Munttheater. Heb jij altijd al eens willen zingen in een koor en willen optreden, dan is dit je kans!

The Ray-Stabbing Singers

Wie zijn wij?
Wij zijn een enthousiaste groep dames en heren die iedere maandagavond samen muziek maken in het Muziekhuis a/d Schuttbeemd 132 in Weert. Je hoeft geen superster of solist te zijn. Onze dirigent Theo Collaert arrangeert de muziekstukken zo dat iedere stemgroep aan bod komt. Muziek inspireert en verbindt mensen. Na de repetitie kletsen we nog even na, eventueel met een drankje erbij.

Nieuwe leden
Inmiddels hebben ze 8 nieuwe leden mogen verwelkomen, maar nieuwe mensen zijn altijd welkom. Bij iedere stemgroep zijn nog stoelen vrij, zeker bij de bassen en tenoren. Wat vragen ze van nieuwe leden: enthousiasme, motivatie en inzet!

Open Repetitie avond
Wil jij in juni tijdens het optreden in het Munttheater ook je stem laten horen? Kom dan nu meezingen. Op maandag 23 januari van 20.00 tot 22.00 uur organiseren zij een speciale open repetitie om kennis te maken met het koor. De hele maand januari kun je je aanmelden.

Aanmelding
Interesse? Kom langs om te luisteren en kijken en voel het enthousiasme van onze koorleden. Aanmelden kan via info@theraystabbingsingers.nl of loop op een maandag binnen. Je bent van harte Welkom!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie