Skip to content

BDL/Martens Finance stuit op sterk Veerbenders uit Gronsveld: 7-2 verlies

Redactie
18 januari 2023 | 14:00

Advertentie

Waar vorige week het resultaat (7-2 winst thuis tegen Maarland) nog hoopgevend was voor de uitwedstrijd tegen het hoger klasseerde Veerbenders uit Gronsveld bleek het voor het kaderteam van BDL/Martens Finance toch ijdele hoop te zijn. Alleen de in prima in vorm verkerende Jos Kemmerling (BDL) bezorgde BDL twee wedstrijdpunten.

BDL/Martens Finance

Subliem kaderspel 38/2
Jan Kanters (BDL) ging in de openingspartij nochtans goed van start maar Roger Cleuskens (Veerbenders) was deze wedstrijd de overtreffende trap. In slechts vier beurten met een hoogste serie van 87 caramboles en een moyenne van 35,00 trok Cleuskens (Veerbenders) werkelijk alle biljartregisters open. Jan Kanters (BDL) kon weliswaar tevreden zijn met zijn gemiddelde van 12,25 maar bleef kansloos onder dit geweld. Ook in de tweede partij tussen Peter Poeth (BDL) en Wiel Wolters (Veerbenders) had de winnaar slechts vijf beurten nodig. Wolters (Veerbenders) speelde met heel veel vertrouwen en had de volledige macht over de ballen en de wedstrijdtafel. Met een moyenne van 28,00 en series van 86 en 35 sloot hij de partij af en kon het team van Veerbenders het extra partijpunt nauwelijks meer ontgaan. Peter Poeth noteerde 6,40 moyenne. Ruststand: 4-0.

Ook na de pauze hoogstaand spel en weer Kemmerling (BDL)
Wie dacht dat daarmee de “flow” voor de spelers uit de wedstrijd was, had het mis! In de derde partij gingen Jos Kemmerling (BDL) en Frans Vaessen op dezelfde voet verder. Maar ditmaal was het Jos Kemmerling die Veerbenders’ tweede man kansloos liet. In zes beurten en twee series van 33 en 43 caramboles tikte Jos af met een moyenne van 18,33.

Daarmee bracht Kemmerling (BDL) nog even de spanning terug in de wedstrijd. In de vierde en laatste partij tussen Johan Martens (BDL) en Jean Godeyne (Veerbenders) haalden beide kopmannen hun niveau niet waardoor de kers op de taart uitbleef. Martens (BDL) speelde met 7,36 gemiddeld verdienstelijk maar dat was te weinig tegen routinier Jean Godeyne (Veerbenders) die met 9,28 moyenne zijn partij in winst omzette. BDL/Martens Finance behaalde een mooi teamgemiddelde maar dat was toch te weinig voor een beter resultaat. Eindstand: 7-2 voor Veerbenders

Programma: 03-02-2023 Thuis BDL/Martens Finance – Ricky’s Pub

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie