Skip to content

Nieuw in Nederweert: voedingsadvies en lichaamsmetingen aan huis door Fit&Food by Anne

Redactie
21 januari 2023 | 9:00

Advertentie

Anne Schumacher vindt dat afvallen of bijkomen niet gepaard hoeft te gaan met een streng dieet, allerlei dure shakes of maaltijdrepen. Gewoon lekkere maaltijden die je zelf maakt. Vaak zelfs meer eten dan je gewend bent en toch op je gewenste gewicht uit komen. Hoe ze dat doet, lees je hier.

Fit&Food by Anne

Ik ben Anne Schumacher, afgestudeerd als voedingsadviseur en voedingsvoorlichter. Woonachtig in Nederweert. Sporten en bewegen wekt al sinds kleins af aan mijn aandacht. Als 7 jarige begonnen met wielrennen en veldrijden en op later leeftijd kreeg ik te horen dat de juiste voeding steeds belangrijker werd om goed te presteren. Toen ik me in voeding ging verdiepen, is mijn interesse vergroot en heeft het mij aangespoord om me te ontwikkelen tot voedingsdeskundige. Ook werk ik 3 dagen in de week in de sportschool als fitness trainer.

Wat de juiste voeding met je lichaam doet, is voor de meeste mensen niet iets waar ze mee bezig zijn. Men denkt altijd dat je moet gaan diëten om af te vallen. Minder eten en je valt wel af is vaak het geijkte recept. Helaas het verkeerde recept waardoor je daarna weer bijkomt. Sommige van mijn klanten moeten juist meer gaan eten. Ik zeg dan ook “Het is geen dieet! Het is gezonde voeding.”

Om mijn klanten te ondersteunen om hun doelstellingen te halen gebruik ik de meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Elke dag stelt de app onder begeleiding van mij een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met je doelstelling en voorkeuren. Ik en de app houden rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren en maximale bereidingstijd. En als je dan toch iets anders wil eten, dan vul je dat gewoon in en zie je wat de impact is van verschillende keuzes die je maakt.

“Meten is weten” en dat geldt ook voor voeding en je lichaam. Met mijn portable body analyzer kan ik zo bij je thuis de metingen doen die nodig zijn om je voortgang te monitoren. Of in een van de sportscholen waar ik mee samen werk als je dat liever hebt.

Als je wilt weten hoe je op de juiste manier kunt afvallen, bijkomen, eten als een sporter of gewoon met een gezondere levensstijl wil beginnen, neem dan even een kijkje op mijn website. Daar vind je ook de knoppen om me te volgen op mijn social media kanalen. Is je interesse nu al gewekt kun je me ook meteen mailen fitenfoodbyanne@gmail.com.

 

 

Advertentie

1 Reactie

  1. Eindelijk iemand met voedingsadvies en ervaring in Nederweert.
    De interesse is gewekt hier.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie