Skip to content

Workshop social media voor verenigingen

Redactie
23 januari 2023 | 9:49

Advertentie

Maakt jouw vereniging optimaal gebruik van social media? Of kunnen jullie hierin nog wat ondersteuning gebruiken? Punt Welzijn organiseert, in samenwerking met ?!WAT Media, op woensdag 8 maart 2023 de workshop social media. Deze workshop wordt gegeven voor de verenigingen en stichtingen binnen het Weerterland.

Wat ga je doen? 

Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van o.a. Facebook & Instagram en hoe je je als vereniging/stichting professioneel kunt presenteren. Ook leer je hoe je met behulp van social media je doelgroep beter bereikt en effectieve content creëert. Daarnaast krijg je informatie over hoe je je doelgroep met social media kunt activeren en een community kunt faciliteren.



Voor wie? 

De workshop is bedoeld voor iedereen die binnen een vereniging of stichting aan de slag wil gaan, of al bezig is, met social media, maar hier nog meer uit wil halen. Ook biedt de training ruimte voor het stellen van specifieke vragen gericht op dit onderwerp.


Praktische informatie

De gratis workshop vindt plaats op 8 maart 2023, van 19.30 tot 21.30 uur, bij Punt Welzijn (Beekstraat 54, Weert, verzamelen in de hal vanaf 19.15 uur). Wij zorgen voor een lekkere kop koffie of thee. Meer informatie? Neem dan contact op via vrijwillige-inzet@puntwelzijn.nl.

Aanmelden kan tot 1 maart 2023, via de activiteit op de website van Punt Welzijn (www.puntwelzijn.nl). Per vereniging/stichting zijn er 2 personen welkom, en er is plek voor maximaal 10 verenigingen, dus schrijf je snel in.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie