Skip to content

Vrouw uit Weert eist miljoenen van ziekenhuis na ongewenste zwangerschap

24 januari 2023 | 15:59

Een 39-jarige vrouw uit Weert eist bijna 2,4 miljoen euro van het Máxima Medisch Centrum (MMC) in Veldhoven vanwege een ongewenste zwangerschap. Dat meldt Omroep Brabant.

Ongewenste zwangerschap

De vrouw gaf dinsdagmorgen tekst en uitleg bij de kantonrechter in Den Bosch. Het was de grote droom van een 39-jarige vrouw uit Weert: chirurg worden. Maar het zal er nooit van komen, omdat ze in 2016 ongewenst zwanger werd. Ondanks een spiraaltje dat ze had laten inbrengen in het ziekenhuis. En daarom wil ze genoegdoening.

Volgens de Weertse, die nu als jeugdarts werkzaam is, is het ziekenhuis in gebreke gebleven. Mede door haar zwangerschap kon ze haar studie als chirurg niet door laten gaan. Ze wil nu geld zien: bijna 2,4 miljoen euro.

Bron: Omroep Brabant

Advertentie

6 Reacties

  1. Moet niet gekker worden in dit landje, gaan we de VS achterna met idiote claims?
    Doe normaal dat is al gek genoeg…

  2. Leuk voor haar kind om te weten dat hij/zij het leven van moeder heeft vergald. Misschien kan deze baby er alsnog voor zorgen dat mama nooit meer hoeft te werken om het goed te maken.

    Shit happens, deal with it.

  3. Ronduit absurd. Ze had de keuze het kind weg te laten halen als haar droom zo belangrijk was geweest. Tenslotte had ze al twee kinderen. 2,4 miljoen eisen omdat je zogenaamd geen chirurg meer kan worden.. Wat een onzin. Lui mens. Laat de rest die ondanks een spiraal of prikpil ook ongewenst zwanger zijn zich ook meteen even melden voor een schadevergoeding!! Niks, maar dan ook niks is 100% zeker.

  4. Ik zie het al helemaal voor me als dat kind 18 wordt ; “Door jouw geboorte heeft mama nooit chirurg kunnen worden en is niet verder gekomen dan jeugdarts, maar ook door jouw geboorte hebben we nu een groot huis en een vakantiehuis in de Ardennen en nu je 18 bent geworden wil ik dat je kostgeld betaald, dus zoek maar een baantje en vraag maar studiefinanciering aan want mama betaald geen cent”.Leuk mens.

  5. Het ziekenhuis heeft al volgens het Nederlands Recht een regeling getroffen welk ze had geaccepteerd. Dit gedrag moeten we geen podium geven. Haar jongste heeft al een JEUGDTRAUMA. En zij heeft als Jeugdarts /Consultatiebureauarts de Ouder/Kindzorg. Tijd dat haar werkgever opstaat.

  6. Een spiraaltje geeft geen 100% zekerheid.
    Op de 1000 vrouwen worden er toch nog twee zwanger.
    Hopelijk ondervindt het kind in kwestie geen nadelige gevolgen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie