Skip to content

Op weg naar de nieuwe N266

Redactie
1 juli 2013 | 21:02

Advertentie

Op weg naar de nieuwe N266De provincie Limburg, de gemeente Nederweert en belanghebbenden werken samen aan een duurzame verbetering van de verbinding van de A2 met de N275 en N266 in Nederweert. Begin juni vond op verzoek van buurtvereniging Bosserstraat een extra informatieavond plaats over het proces. De bijeenkomst was bedoeld voor bewoners van en rondom de Bosserstraat. De aanwezigen kregen een toelichting op de te onderzoeken alternatieven aan de westzijde. Inmiddels is het effectenonderzoek (planMER) naar de verschillende varianten voor de N266 afgerond en gepresenteerd aan de werkgroep van stakeholders.

Effecten van alternatieven gepresenteerd aan stakeholders

 
De zes alternatieven die de afgelopen maanden door Bureau Kragten zijn onderzocht, zijn op te splitsen in drie categorieën, te weten west, oost en via het bestaande wegennet. Drie varianten bevinden zich aan de westkant van de kern Nederweert, waarbij er één dicht langs de kern gaat, de andere met een ruime bocht om de kern en het derde alternatief direct aansluit op de A2. Bij de twee varianten die via de bestaande wegenstructuur van de N275 en N266 lopen, is het grote verschil dat één alternatief uitgaat van een verdiepte aanleg van de weg en het andere van een knelpuntgerichte aanpak van de huidige weg. De laatste van de zes varianten bevindt zich aan de oostkant van Budschop. Op http://www.nederweert.nl site vindt u een overzicht van de alternatieven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie