Skip to content

Ron Vaes opent Rijschool NLP-Drive in Ospel

Redactie
25 februari 2023 | 12:00

Advertentie

Misschien heb je hem al rond zien rijden, de gloednieuwe auto van NLP-Drive. De net gestarte rijschool is opgericht door Ron Vaes, geen onbekende in de rijschoolwereld. Na een opleiding tot Master Practitioner in NLP besloot hij als zelfstandige aan de slag te gaan. “Ik wil mijn opgedane kennis inzetten om iedere leerling de beste rijlessen te geven en NLP-technieken zijn erg effectief bij bijvoorbeeld leerlingen met rijangst en/of autisme. Daar zit mijn kracht in”, aldus Ron.

Nieuwe rijschool in Ospel

Onlangs opende NLP-Drive Rijopleiding haar deuren in Ospel. De nieuwe rijschool biedt autorijlessen en maakt hierbij onder andere gebruik van technieken op basis van ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’ (NLP).

Neuro Linguïstisch Programmeren
NLP gaat er vanuit dat ieder mens op een eigen manier informatie ontvangt, ordent en gebruikt. Met onder andere een NLP-Master Practitioner certificaat op zak is Ron in staat de rijlessen nog beter aan te laten sluiten op wat de (beginnende) bestuurder nodig heeft. Stof wordt makkelijker opgenomen, met een sneller resultaat tot gevolg. En dat is vooral fijn bij het halen van je rijbewijs. Ron werkt op basis van de RIS 2.0 -methode, de Rijopleiding In Stappen. Deze methode bereidt de beginnende bestuurder stap voor stap voor op deelname aan het verkeer. Ron: “De combinatie RIS 2.0 en NLP is bijzonder effectief. Het geeft voor ieder type leerling nog meer ruimte om aan te sluiten op wat nodig is om de stof onder de knie te krijgen. Zo werken we op een verantwoorde, veilige en prettige manier toe naar het rijbewijs en heb je uiteindelijk minder rijlessen nodig dan bij een reguliere rijschool.”

Erkende rijschool Rijles en Autisme
Ook leerlingen met autisme en/of ADHD/ADD of die leren niet zo makkelijk vinden, zijn welkom bij NLP-Drive. Ron: “NLP is heel effectief als hulpmiddel bij faalangst en rijangst en daarnaast ben ik als erkend rijinstructeur met oog voor Autisme en ADHD aangesloten bij Spectrum Brabant. Momenteel is NLP-Drive de enige erkende Rijles en Autisme rijopleider in de omgeving Weert en Cranendonck! Natuurlijk is iedereen van harte welkom!

Het bericht gaat verder onder de foto

 

Altijd privéles
Elke les is een privéles! Ron: “Jouw rijles is van jou. We besteden geen tijd aan het ophalen en thuisbrengen van anderen. Jouw rijles begint en eindigt waar jij wilt.” Op die manier zul je uiteindelijk minder rijlessen nodig hebben dan bij een reguliere rijschool.

Nieuwsgierig?
NLP-Drive is actief in de CBR-regio’s Eindhoven en Weert. Je wordt opgehaald en thuisgebracht binnen Ospel, Nederweert, Leveroy, Weert, Stramproy, Maarheeze en Budel. Kijk op nlp-drive.nl voor alle informatie en om je aan te melden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie