Skip to content

Terug van weggeweest: Het Muziekgala 2023 in het Munttheater

Redactie
9 februari 2023 | 11:00

Advertentie

Op 21, 22 & 23 maart staat Het Muziekgala 2023 gepland in het Munttheater in Weert. Helaas is het Muziekgala de afgelopen 3 jaar niet door kunnen gaan in het Munttheater, zoals vele activiteiten, wegens de coronapandemie. Wel heeft er vorig jaar een muziekavond plaatsgevonden op de Philips van Horne waar de leerlingen van LVO Weert hun muzikale talent konden laten horen.

Muziekgala

Maar dit jaar kan het toch weer voor het echt doorgaan in het Munttheater onder begeleiding van het professionele team van het theater. Extra speciaal voor de leerlingen maar ook extra leuk om naar te kijken.

De avond is gevuld met een variërend programma aan muziek. Van dans tot klassiek, pop en rock maar ook koorzang komt terug, waarbij alle muziekclusters (zo’n 80 leerlingen) een gearrangeerd koornummer neerzetten onder begeleiding van een band. Extra bijzonder is dat dit jaar niet alleen onder- en bovenbouw leerlingen van de LVO-scholen meedoen maar ook een aantal kinderen van de basisschool, die komend jaar naar een van de LVO-scholen gaan of juist oud-examenleerlingen, die graag nog een keer op het podium willen staan in een band met wel nog middelbare scholieren. Een erg breed programma dus.

Jeroen Broens en Anne Hengeveld presenteren de muzikale avond. Dit zijn twee leerlingen van het College en de Philips van Horne. De organisatie van het Muziekgala bestaat uit vier muziekdocenten van de Philips van Horne en het College: Sharon van Dael, Sven Heijman, Saskia van den Berg en Fons Heuvelmans.

Een ticket kost €15 per kaartje, inclusief een pauzedrankje. Deze tickets zijn te koop via de website. Je kunt een kaartje kopen voor de dinsdag, woensdag of de donderdag. De ontvangsttijd van het spektakel is om 19.30 uur. Meer informatie op de website van het Munttheater en op de websites van de LVO-scholen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie