Skip to content

Valse e-mails MijnOverheid in omloop

Redactie
9 februari 2023 | 16:46

Advertentie

BsGW verstuurt in de maand februari de aanslagbiljetten voor de gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Ook dit jaar duiken weer valse e-mails van MijnOverheid op in de mailbox van vele Limburgers. BsGW adviseert mensen goed naar de afzender van de mail te kijken en nooit op een link in het bericht te klikken.

BsGW

Er worden momenteel onder meer e-mails gestuurd waarin wordt geadviseerd om naar ‘de berichtenbox van Belastingsamenwerking gemeenten en waterschappen’ te gaan om een nieuw bericht te bekijken. In die mail staat dat vanwege technisch onderhoud het momenteel niet mogelijk is om het bericht via de Berichtenbox-app te lezen. Deze e-mail is niet afkomstig van MijnOverheid. MijnOverheid stuurt nooit een link of een QR-code in een e-mail. En MijnOverheid stuurt ook nooit een bericht via sms.

Berichtenbox MijnOverheid
Mensen die de berichtenbox van MijnOverheid willen raadplegen, kunnen het beste direct naar de website van MijnOverheid gaan. Of rechtstreeks naar de berichtenbox-app op de telefoon.

Inloggen met DigiD
Controleer bij inloggen met DigiD altijd of de website waarop wordt ingelogd www.digid.nl is. Dit is de enige website waarop kan worden ingelogd met DigiD. Staat er een ander adres in de browser en wordt gevraagd in te loggen met DigiD? Dan is dat een phishing-site.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie