Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | Overal scherp zicht

Redactie
21 februari 2023 | 12:00

Advertentie

Vrij bewegen zonder een bril die in de weg zit. Met contactlenzen kunt u veel kanten op.

Heeft u al ervaring met lenzen? Contactlenzen zijn er in diverse soorten. De meeste mensen kiezen voor zachte lenzen, die zich naar uw oog vormen en daardoor snel comfortabel aanvoelen. Niet iedereen weet dat je contactlenzen heel goed kan combineren met een bril. Daglenzen zijn hiervoor de beste keuze, ze zijn erg gemakkelijk in te brengen en zeer hygiënisch, omdat u ze dagelijks vervangt. Daarnaast went u heel snel aan daglenzen. In situaties waarin een bril wat minder handig is, kunt u hier dus op terugvallen.

Neem bijvoorbeeld carnaval; een bril geeft nogal eens condensvorming als u een warm kroegje binnenloopt. Daarnaast is het tijdens die gezelligheid soms fijn om uw bril even af te zetten, maar u loopt het risico dat u hem vergeet. Met contactlenzen kunt u zorgeloos verder feesten en als uw zicht wat vertroebelt, ligt het niet aan uw ogen en is het wellicht tijd om op huis aan te gaan! Ook als u altijd maandlenzen draagt, kunt u tijdelijk kiezen voor daglenzen, zodat u geen gedoe heeft met schoonmaken.

Misschien bent u niet zo’n feestvierder, maar gaat u liever op wintersport? Ook dan zijn lenzen een mooie oplossing. U draagt ze onder uw skibril en zo bent u op de piste, naast een goede UV-bescherming, ook verzekerd van scherp zicht. Een contactlens van siliconen hydrogel is ideaal onder die winterse omstandigheden. Deze lenzen voorkomen dat u last krijgt van droge ogen door de ijle lucht.

Als u interesse heeft in contactlenzen, hebben we momenteel een aantrekkelijk aanbod. Tijdelijk ontvangt u twintig euro retour bij aanschaf van de Total30™ lens van Alcon. Deze zeer complete maandlens voelt heel comfortabel, zelfs aan het eind van de maand, wanneer u de lens bijna moet vervangen. Deze actie geldt zowel voor sferische als torische lenzen. Door nieuwe innovaties worden contactlenzen steeds aantrekkelijker om te dragen. Interessant voor u? Loop eens binnen.

Hans Brinkmans Eigenaar 

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie