Skip to content

Politie schiet op vluchtende inbrekers

6 juli 2013 | 11:55

Een zoekactie naar twee betrapte inbrekers is zaterdagmorgen rond 10.30 uur gestaakt. De twee verdachten werden door bewoners betrapt op het moment dat zij inbraken in een woning in Grathem. De politie zocht met een politiehond, diverse patrouilles en de helikopter.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Grathem op diverse plaatsen ingebroken of een poging daartoe gedaan in. Tijdens een van deze inbraken in de Burgemeester Smeetsstraat, werden de inbrekers betrapt en vluchtten weg. Een zoekactie leek in eerste instantie succesvol nadat agenten het tweetal, dankzij een oplettende getuige, zagen rennen bij de voetbalvelden van Beegden. Een agent heeft een waarschuwingsschot gelost maar dat weerhield het tweetal niet. De verdachten hebben hun schoenen achtergelaten en vluchtten op blote voeten het bosgebied in. De politie startte een zoekactie in het gebied waar beide mannen zich vermoedelijk verschansten. Dit heeft tot op dit moment nog niet geleid tot het aanhouden van de verdachten.

Tijdens de zoekactie heeft de politie burgernet ingeschakeld. Heb je de verdachten misschien zien rennen of heb je andere informatie die een bijdrage kan leveren aan het oplossen van deze zaak? Bel met 0900-8844.

UPDATE: de verdachte, een 26-jarige pool, is maandag 8 juli aangehouden.

Advertentie

1 Reactie

  1. Knappe actie van de politie jammer dat ze ze niet gevat hebben..


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie