Skip to content

Turf oploating en sleutels terug bij de burgemeester van Nederweert

Redactie
21 februari 2023 | 19:56

Advertentie

Dinsdagavond hebben Prins Frank I en Jeugdprins Goof I van V.V. de Pinmaekers uit Nederweert de sleutels weer terug gegeven aan de gemeente Nederweert. Ook Prins Dennis II van C.V. De Bengels was aanwezig om samen bij dit moment stil te staan en iedereen te bedanken voor de prachtige samenwerking tussen de vastelaovundj’s verenigingen in Nederweert.

Turf Oploating

Prins Goof I gaf de sleutel van de achterpoort terug maar niet voordat hij in zijn geweldige speech iedereen bedankte voor de mooie herinneringen die ze, samen met prinses Lana en adjudant Noud, gemaakt hebben. Daarna was het de beurt aan Prins Frank I. Hij hield het kort maar krachtig en bedankte iedereen voor de fantastische tijd die hij samen met zijn prinses Loes en zijn adjudanten heeft mogen ervaren. Met weemoed, maar terugkijkend op een prachtig vastelaovundj’s seizoen gaf hij de sleutel terug aan de Opperpin, de Burgemeester van Nederweert.

Turf Oploating
Afsluitend hebben de prinsenparen van de Pinmaekers gezamenlijk de ‘turf‘ van de sokkel gehaald waarna de “Turf Oploating” plaatsvond. Na een prachtig seizoen komt aan deze prachtige vastelaovundj’s periode een einde. De hele vereniging gaat nog gezamenlijk eten waarna de abdicatie van beide prinsen zal plaatsvinden in de Pinnenhof van Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie