Skip to content

Gezamenlijke Collecte Ospel en Ospeldijk 2023

27 maart 2023 | 9:00

Voor de twaalfde keer zal in 2023 de gezamenlijke Collecte in Ospel en Ospeldijk worden gehouden. Als vanouds willen ze weer bij jou aan de deur komen en hopen ze dat je weer jouw bijdrage in de daarvoor aangeleverde envelop doet. Laat de goede doelen dit jaar weer op een heel mooie bijdrage kunnen rekenen, zeker gelijk aan de voorgaande jaren.

Gezamenlijke Collecte

Gezamenlijke Collecte 2023 op maandag 3 en dinsdag 4 april
In week 13 (27 t/m 31 maart) brengen de collectanten de envelop met Goede Doelen-lijst in de bus bij ieder huishouden. Op de lijst staan de namen van 12 goede doelen met verdere uitleg. Kort samengevat: Je kunt bij ieder goed doel aangeven hoeveel geld je wilt doneren aan dat doel. Onderaan de lijst vul je het totaal bedrag in. Dit bedrag doe je met de lijst in de envelop die de collectant vervolgens op 3 of 4 april bij je komt ophalen.

Dit jaar kun je ook deelnemen door het scannen van de iDEAL QR-code met de mobiel bankieren app (klanten van Triodos en Bunq doen dat met de camera van hun telefoon of een QR-scan app). De QR-code is bevestigd op het emmertje van de collectant. Je bepaalt zelf welk bedrag je wilt geven en dit bedrag zal verdeeld worden over alle doelen. Je kunt jouw bijdrage ook overmaken op rekeningnummer: NL25RABO0128431776 t.n.v. De Dorpsraad Ospel o.v.v. de naam van het goede doel.

De goede doelen van dit jaar zijn: Hersenstichting, Jantje Beton, Vastenactie, Reumafonds, Hartstichting, EHBO Nederweert, Longfonds, KWF Kankerbestrijding, Nierstichting, Fonds Verstandelijk Gehandicapten, Brandwondenstichting, en Alzheimer Nederland.

Heb je nog nooit deelgenomen aan de Gezamenlijke Collecte? Misschien is het dan nu een goed idee om wel deel te nemen en de goede doelen of toch zeker een van de goede doelen te steunen. Want ook zij willen hun werkzaamheden en bezigheden kunnen uitvoeren. Geef om de Goede Doelen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie