Skip to content

Huur een opslagbox bij JL-Opslag!

Redactie
9 maart 2023 | 17:00

Advertentie

Ruimte nodig? Ga je verbouwen of kun je nog niet direct in je nieuwe woning? Of heeft jouw bedrijf regelmatig of tijdelijk ruimte tekort?
Zou je gewoonweg extra ruimte willen creëren thuis voor bijvoorbeeld een fijnere werkplek, een speelkamer voor de kinderen of voor iets anders? Huur een opslagbox bij JL-Opslag! Hier is ruimte genoeg om je inboedel veilig op te slaan. Ook voor motor- of autostalling kun je terecht bij JL-Opslag.

JL-Opslag

JL-Opslag in Weert heeft verschillende ruimtes variërend van 8m3 tot 55m3. Ook een combinatie van verschillende ruimtes is mogelijk. Je hebt 7 dagen in de week van 06:00 tot 23:00 toegang tot jouw opslagunit. Deze toegang kan in overleg zelfs nog ruimer gemaakt worden. Bij JL-Opslag is het mogelijk om met jouw auto, bestelbus of verhuiswagen(20m3) naar binnen te rijden in het pand. Zo kun je altijd droog en zonder volle zon jouw goederen verplaatsen. In het pand van JL-Opslag zijn 2 ingangen naar de opslagunits en voldoende parkeergelegenheid om eventueel met meerdere partijen tegelijkertijd te kunnen laden of uitladen. Extra hulpmiddelen nodig? Deze zijn in overleg van JL-Opslag te huren of te kopen. Denk hierbij aan hondjes (plaat op wielen), opslagdekens, verhuisdozen, tape, e.d.

Uiteraard is de opslag ook bewaakt met camera’s en alarm én hebben ze het hele jaar rond een ongediertebestrijder lopen zodat het ongedierte ook buiten blijft. Wil je weer van jouw opslagbox af? JL-Opslag hanteert een korte opzegtermijn van 7 dagen!

Huur nu jouw opslagbox en krijg de 1e 4 weken 50% korting met de vermelding van “NW24” (bij huur van minimaal 8 weken).

Verhuisbedrijf JL-Verhuizingen
Geen aanhanger, wagen of handjes beschikbaar? JL-Verhuizingen is het verhuisbedrijf dat je graag assisteert bij jouw verhuizing. Of dit nu naar en van de opslag is of voor een verhuizing van jouw oude naar jouw nieuwe onderkomen. De verhuizers staan graag voor je klaar! JL-Verhuizingen beschikt zelfs over een verhuiswagen met een laadklep plateau van 2,5 bij 3 meter en kan tot wel 6 meter hoog!
Ook is er de optie om je verhuizing op uurtarief te plannen. Zo kun je zelf bepalen welke hulp je wilt inhuren voor jouw verhuizing. Tezamen met vrienden kun je meehelpen met de verhuizing en besparen op de kosten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie