Skip to content

Opschoondag in gemeente Nederweert

Redactie
18 maart 2023 | 10:38

Advertentie

Op zaterdag 18 maart 2023 is de Landelijke Opschoondag! Ook in Nederweert werden er tijdens de opschoonacties op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. De gemeente Nederweert ondersteunt iedereen die deze dag in actie kwam met opruimmaterialen. Na afloop van de actie worden de volle zakken aan huis opgehaald.

Opschoondag Nederweert

McDonald’s & PSW
McDonald’s Nederweert en PSW Nederweert sloegen vandaag de handen in elkaar. Al jaren zijn er ZAPpers actief rondom McDonald’s Nederweert. Elke zaterdag worden ze verwelkomd met een kopje koffie en een stukje vlaai alvorens ze in de omgeving West aan de slag gaan om ‘rommel’ op te ruimen. Vandaag waren bewoners van PSW daarbij aanwezig. “Een verantwoordelijkheid gevoel voor onze omgeving” aldus Darwin Slenders. Hij ging samen met een groep aan de slag vanuit McDonald’s richting Pannenweg en het centrum van Nederweert.

Schoor
Ook in buurtschap Schoor ging een groep vrijwilligers aan de slag. Ze kwamen samen bij het boerenbedrijf van Eric van der Putten. Daar kregen ze allemaal een hesje, een knijper en zakken om de buurt eens flink op te schonen. “Als gebeurd dat hier al regelmatig door de ZAPpers van het buurtschap“, aldus één van de vrijwilligers.

Afvalbingo
Alle deelnemers “winnen” sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Iedereen die zich aanmeldt in een groep (minimaal 5 personen), speelt automatisch mee met de Afvalbingo en maakt kans op mooie prijzen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Toppers , allemaal .
    Dank jullie wel


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie