Skip to content

Bonus VriendenLoterij voor Eindse Boys

18 maart 2023 | 14:00

Begin maart ontving Eindse Boys bericht van de VriendenLoterij, dat de vereniging een extra schenking ontvangt over 2022. Deze bonus van € 5000,- ontvangt de vereniging omdat werd voldaan aan de daarvoor geldende criteria. Onderdeel van deze criteria zijn o.a. een bovengemiddeld aantal deelnemers welke meespelen in de VriendenLoterij en dat de vereniging bewijst dat men zich inzet voor doelen in het algemeen belang.

Uiteraard is de vereniging blij met deze onverwachte meevaller, er staan nog enkele projecten op het wensenlijstje waarvoor dit gebruikt kan worden.

Bonus VriendenLoterij

Criteria
De VriendenLoterij stelde een bedrag van € 5.608.285,- voor deze landelijke verdeling beschikbaar. Eindse Boys ontving het maximaal te ontvangen bedrag van € 5000,-. Om in aanmerking te komen werden verenigingen landelijk gevolgd, omdat zij eerder blijk gaven van bovengemiddelde betrokkenheid. Uitgangspunt is een professionele organisatie, en de vereniging moet zelf initiatieven ontplooien op het gebied van fondswerving.

Club van de week in 2020
November 2020 werd Eindse Boys door de VriendenLoterij benoemd tot “Club van de Week”, waarvoor de vereniging een bijdrage van € 10.000,- ontving. Een van de redenen hiervoor was het energieneutraal maken van de accommodatie, waarvan de vereniging het afgelopen jaar profijt heeft gehad. Al deze initiatieven en grote betrokkenheid van leden, sponsoren en sympathisanten, maken van Eindse Boys een gezonde vereniging. Daardoor heeft de vereniging de mogelijkheid om haar leden een relatief lage contributie te vragen. Belangrijk is daarom ook dat iedere betrokkene binnen de vereniging een bijdrage naar vermogen levert. Alleen op deze manier houden we Eindse Boys, met inmiddels 400 leden, in stand. Alle signalen staan op groen!

Ook meespelen met de VriendenLoterij
Wil je meespelen met de VriendenLoterij en tevens Eindse Boys steunen, meld je dan aan en geef Eindse Boys op als vereniging die je wil steunen. Ga hiervoor naar de site van Eindse Boys bij het blok sponsoren, klik op VriendenLoterij en download het inschrijfformulier. Inleveren van dit ingevulde formulier kan in de kantine of bij onze penningmeester Lambert Rietjens, Steutenweg 28, 6034 SE Nederweert Eind. Als je al meespeelt kun je via de link op de site ook je doel wijzigen naar Eindse Boys.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie