Skip to content

43ste editie van Lambieck Matinee | Gouden Lambieck voor Eric Smeets

21 maart 2023 | 8:05

Bolhoedjes, koningsblauwe jasjes, stomme streken uit het Weerterland die allemaal kans maakten op de felbegeerde Lambieckbeeldjes waren de ingrediënten voor een gezellige middag in de Soos. Zondagmiddag vond in een drukbezochte Soos de uitreiking van de 43e Lambieck Matinee plaats.

Lambieck Matinee

De 11 genomineerden voor de gouden, zilveren en bronzen Lambieck 2023 waren: Kris Staekenborg, Monique van de Boogaert, Marcel Vossen, Chantal Wijers, Milou van Dael, Danny Koppen, Guido Lemmens, Joyce Korsten, Renate Konings, Lauri van Gansewinkel en Eric Smeets,

Deze ‘stomste streken‘ die zich het afgelopen jaar in Weert en omgeving hebben afgespeeld werden op humoristische wijze verteld en met foto’s gevisualiseerd door de leden van de Lambieck Knoup. De uitslag van deze middag bleef tot het laatste moment ongekend spannend. Wie ging er dit jaar naar huis met de gouden, zilveren en bronzen Lambieck? Een publieksjury bepaalde wie er uiteindelijk met de Gouden Lambieck naar huis mocht gaan.

Uitslag
De Gouden Lambieck werd gewonnen door Eric Smeets. De Zilveren Lambieck ging naar Milou van Dael. En de Bronzen Lambieck mocht naar huis met Guido Lemmens. De volledige verhalen zijn terug te vinden op de facebookpagina.

Jan van der Croon-ere-medaille
Naast deze uitreiking werd ook de ‘Jan van der Croon-ere-medaille‘ uitgereikt. Deze medaille werd dit jaar uitgereikt aan Tjeu Verkennis vanwege zijn verdiensten voor onder meer V.V. de Brokwagters, Bospop, FC Oda en de Sint Oda parochie. Aansluitend barstte er een gezellige feestmiddag los waarbij de voetjes van de vloer gingen.

Foto: WeertdeGekste

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie