Skip to content

VC Fortutas Recreanten Heren 2 Kampioen

Redactie
29 maart 2023 | 8:03

Advertentie

De recreanten heren 2 van VC Fortutas zijn op dinsdag 28 maart kampioen geworden in de 2e klasse van de Liefhebberij Volleybal Competitie. De uitwedstrijd in Herten bij VC Hero werd met 0-4 gewonnen.

VC Fortutas Recreanten Heren 2

Na de 0-4 overwinning in Herten is het kampioenschap een feit, want met nog één wedstrijd te gaan dit seizoen zijn de heren van Fortutas niet meer in te halen door een van de andere teams. De recreanten heren kunnen terugkijken op een mooi en geslaagd seizoen. Nog voor aanvang van het seizoen werd er al besproken in het team dat ze mee wilde gaan doen om de koppositie.

De heren van VC Fortutas kende een mooie start van het volleybalseizoen. De ene na de andere overwinning werd in de wacht gesleept door de mannen uit Nederweert. Eventjes leek het erop dat zij ongeslagen zouden blijven in hun klasse,maar na tien overwinningen moesten de mannen na hard strijden toch hun eerste nederlaag incasseren. 

Gelukkig werd het verlies van deze wedstrijd snel vergeten, en zijn ze met nog een wedstrijd te gaan ongeslagen gebleven. Inmiddels kon ook het rekenwerk beginnen na het zien van de tussenstand in de competitie. De heren wisten dat zij met de voorsprong die ze hebben in de stand elke wedstrijd moesten winnen om bovenaan te blijven staan om zo het kampioenschap in de wacht te slepen. Die opdracht vervulde zij in de één na laatste wedstrijd van het seizoen.

Het bestuur van VC Fortutas feliciteert de Recreanten Heren 2 met het behalen van het kampioenschap!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie