Skip to content

Bewust genieten met mindfulness

Redactie
8 april 2023 | 16:00

Advertentie

Als ik ‘morgens op mijn fiets stap naar het werk, is het vaak nog vroeg. Wanneer er voldoende tijd is en mijn fysieke fitheid het toelaat maak ik graag een omweg. Ik kan enorm genieten van al het moois dat ik onderweg tegenkom. En van de frisheid van de morgen.

Bewust genieten met mindfulness

Dit heeft allemaal te maken met bewust aanwezig zijn
Mijn geluksmomenten heb ik dan ook te danken aan bewust kunnen genieten en dat is net iets meer dan alleen eventjes dat sprankje in je lijf voelen en meteen weer verder met iets anders.

Jezelf permissie geven om te stoppen en te kijken, ruiken en te voelen. Een minuut, soms iets langer. Snuif de geur op, zie waar je bent en voel wat dit met je doet. Voor even het patroon van die automatische piloot doorbreken. Voor even die doe-modus rust geven en bewust aanwezig zijn. En dan weer fris en helder verder met wat je die dag te doen hebt.

Donderdag 13 april start een nieuwe groep met het programma Hart van Mindfulness. Meer hierover lees je in de column van vorige week.
Stuur me een mail als je meer informatie wilt of je wilt aanmelden. De enige manier om mindfulness te ervaren is door het zelf te doen.

Fijne paasdagen allemaal.

Agenda
Donderdag 13 april Hart van Mindfulness
Donderdag 20 april Ont-Moeten
Zaterdag 29 april Hart van Mindfulness

pastedGraphic.png

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in praktijk ‘Jij bent Oké’.
Zij is aangesloten bij Coachfinder en de beroepsorganisatie NOBCO. Lisette is een gecertificeerde coach voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast (online) coaching en coachen met de natuur als co-coach, geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness, communicatie en intuïtief schrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl of mail naar lisette@jijbentoke.nl. Social media links:Facebook , LinkedIn, Instagram.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie