Skip to content

Feestelijke onthulling spandoek, watertappunt en nieuwe jeu de boules baan in het Luuëkerpârk

19 april 2023 | 9:04

Wethouder Lizbeth Steinbach onthult op zaterdag 22 april om 11.00 uur een giga spandoek met zo’n 30 kindertekeningen achter de afvalcontainers aan de Tromplaan in Weert. Doel van het spandoek is om op een positieve manier gebruikers van de afvalcontainers aan te moedigen hun afval in de containers te deponeren, en niet ernaast.

Wijkraad Leuken

Thema’s als ‘Schoon en veilig’ staan hoog in het vaandel bij Wijkraad Leuken. Dit speelse initiatief van de Wijkraad heeft steun gekregen van de gemeente Weert. Maar ook gezond leven en bewegen zijn speerpunten van Wijkraad Leuken. De Wijkraad is dan ook heel blij met de medewerking van de gemeente Weert om een watertappunt te realiseren bij het Luuëkerpârk. Water is gezond. Met een tappunt op een centrale plek in de wijk Leuken kunnen gebruikers van het Luuëkerpârk en voorbijgangers hun flesje of bidon te vullen. Heerlijk verfrissend, vooral op een warme zomerse dag. De wethouder zal de eerste bekertjes water uitdelen op de 22e.

Op verzoek van een aantal ouderen in de wijk heeft Wijkraad Leuken een nieuwe, duurzame jeu de boules baan aangelegd op het Luuëkerpârk, goed in het zicht en makkelijk te bereiken. Met een potje jeu de boules door jong en oud zal deze in gebruik worden genomen.
Voor de kinderen is er een ijskoude traktatie!

Alle bewoners van Leuken zijn uitgenodigd voor deze feestelijke ochtend. Het Luuëkerpârk is er voor iedereen: jong en oud om te spelen, picknicken, tuinieren en te genieten van de natuur met zijn voorjaarspracht, vogels en insecten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie