Skip to content

Werkzaamheden Wiekendreef en Laarderbrug / viaduct Leuken (Ringbaan-Oost)

Redactie
23 april 2023 | 17:53

Advertentie

De gemeente Weert voert samen met aannemer Gebr. Van Kessel onderhoud uit aan diverse bruggen in Weert. Van maandag 1 mei tot en met vrijdag 12 mei wordt er gewerkt aan de brug bij de Wiekendreef. Van maandag 1 mei tot en met vrijdag 12 mei vindt er onderhoud plaats aan de Laarderbrug / viaduct Leuken (Ringbaan-Oost).

Gemeente Weert

De werkzaamheden worden gelijktijdig uitgevoerd om de duur van de overlast voor verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden Wiekendreef
De onderhoudswerkzaamheden aan de brug bij de Wiekendreef vinden plaats vanaf 1 mei 7.00 uur tot en met vrijdag 12 mei. Tijdens deze periode is de Wiekendreef afgesloten tussen de Molenakkerdreef en Winkelcentrum Molenakker. Het winkelcentrum is bereikbaar vanaf 1 zijde (zijde Molenakkerplein). Er geldt een omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer via de Molenakkerdreef, Oude Laarderweg en Helmondseweg. Fietsers en voetgangers worden omgeleid door de wijk en kunnen gebruikmaken van de loop- en fietsbruggen om het water over te steken.

Werkzaamheden viaduct Leuken (Ringbaan-Oost)
De onderhoudswerkzaamheden aan het viaduct Leuken starten op maandag 1 mei om 7.00 uur en duren tot en met vrijdag 12 mei. Tijdens de werkzaamheden blijft de Graafschap Hornelaan bereikbaar. Voor doorgaand verkeer geldt een omleidingsroute.

Door de afsluiting vervallen ook tijdelijk een aantal bushaltes in en rond Weert. Bekijk voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Arriva.

Werkzaamheden Laarderbrug
De eerdere gecommuniceerde werkzaamheden aan de Laarderbrug worden op een later moment uitgevoerd. Zodra de planning van de werkzaamheden bekend is, volgt hierover meer informatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie