Skip to content

Junior Sportraad officieel geïnstalleerd op gemeentehuis 

Redactie
24 april 2023 | 10:30

Advertentie

Vorige week maandag heeft op het gemeentehuis van Nederweert de officiële installatie van de Junior Sportraad 2022-2023 plaatsgevonden. Ook dit jaar is er weer een Junior Sportraad samengesteld waarbij nieuwe enthousiaste leerlingen van groep 7 en 8 zijn aangesloten. Gedurende deze middag is er ook een start gemaakt met het organiseren van nieuwe activiteiten. 

De Junior Sportraad

In de raadszaal van het gemeentehuis werden de kinderen onthaald door wethouder Carla Dieteren. De wethouder is het gesprek met de kinderen aangegaan waarbij onderwerpen als sport en bewegen voorbijkwamen. Na het leuke gesprek was het tijd om de Junior Sportraad officieel te installeren. De kinderen ontvingen een ondertekende oorkonde en daarmee was deelname aan de Junior Sportraad officieel een feit. 

Twee activiteiten
Dit schooljaar worden er nog twee activiteiten georganiseerd door de Junior Sportraad. Afgelopen maandag hebben de leerlingen gebrainstormd en uiteindelijk twee activiteiten uitgekozen. De Junior Sportraad gaat onder begeleiding verder met het uitwerken van de gekozen activiteiten. 

Vervolg
Op maandag 8 mei komt de Junior Sportraad weer bij elkaar om verder aan de slag te gaan met het uitwerken van de eerste activiteit.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30
2024_10_05 Ongeval kruising Hoofstraat Budschop Nederweert-3
Politie en ambulance ter plaatse
5 oktober 2024 | 17:57

Advertentie