Skip to content

Eindelijk: de nieuwste Lucinda Riley bij Bruna

Redactie
11 mei 2023 | 11:45

Advertentie

Donderdag 11 mei, de dag waar de fans van de Zeven Zussen naar uit hebben gekeken. Na twee jaar wachten verschijnt ie dan toch: Atlas, het achtste en tevens laatste deel in de beroemde bestsellersreeks van Lucinda Riley.

Lucinda Riley

Atlas
De roman Atlas – Het verhaal van Pa Salt is het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent en brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde. In dit laatste boek wordt de vraag beantwoord wie Pa Salt is en waarom hij de zussen heeft geadopteerd.

Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.

3 = 2
Gelijktijdig met de release van Atlas, is er een speciale actie. Grijp je kans en scoor drie Lucinda Riley-boeken voor de prijs van twee! Krijg jij geen genoeg van De zeven zussen-serie? Lees dan ook alle andere boeken van Lucinda Riley. Tot en met 20 juni 2023 geldt de 3=2-actie. De volgende boeken doen mee: Het meisje op de rots, De olijfboom, De nachtroos, De lavendeltuin, De vlinderkamer, De zilverboom en De orchidieeëntuin.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie