Skip to content

Dames 1 SV Leveroy spelen op hemelvaartsdag de KNVB bekerfinale

Redactie
15 mei 2023 | 10:00

Dames 1 SV Leveroy heeft de KNVB bekerfinale behaald na een 0-1 overwinning op SSS’18.

SV Leveroy

In de eerste helft waren er weinig mogelijkheden op een treffer voor beide teams. Na de rust was Leveroy de ploeg met de beste kansen. In de slotfase was het Sildra Zwambag die de beslissende treffer wist te maken en zodoende Leveroy naar de finale schoot.

Een puike prestatie van de ploeg van Huib Zegveld. De finale wordt gespeeld op hemelvaartsdag 18 mei (Hemelvaartsdag) om 12:00 op het terrein van Ceasar Beek. De tegenstander is dan 1e klasser Schaesberg dat met 2 – 1 won van HVCH.

De voetbalclub hoop op zo veel mogelijk support om de dames van SV LEVEROY te steunen in de strijd voor de beker.