Skip to content

Minivoetbal bij Eindse Boys

17 mei 2023 | 9:00

Een grote groep mini’s is momenteel actief bij Eindse Boys en ze kunnen je vertellen dat ze er plezier in hebben. Samen met de leiders zijn ze iedere training stipt op tijd aanwezig en leren ze spelenderwijs voetballen. Samen plezier beleven is voor de jongens en meisjes het belangrijkst, de leiders zorgen ervoor dat dit ook zo wordt ingevuld.

Eindse Boys

Ben je 5 jaar of ouder en wil je lekker voetballen, dan kan dat bij Eindse Boys. Jongen of meisje, maakt niet uit, als je er maar plezier aan beleeft. Je kunt een maand GRATIS meetrainen, bevalt het, dan kun je daarna lid worden van Eindse Boys. Het mooie Eindse Boys tenue krijg je dan direct mee om het aan je familie te laten zien. Uiteraard mag je je vriendje of vriendinnetje ook meenemen.

Alle informatie krijg je bij de wedstrijdsecretaris jeugd van Eindse Boys: Jaan van Heugten, 06-12667069 of mailen naar wedstrijdzakenjeugd@eindseboys.nl. Natuurlijk staat alle informatie ook op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie